DOLAR 32,4942
EURO 34,7367
ALTIN 2402,156
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Göztepesporlu futbolcularla Anadolu Otizm Vakfı öğrencileri Mahall Bomonti İzmir davetinde 23 Nisan coşkusu yaşadı

    Göztepesporlu futbolcularla Anadolu Otizm Vakfı öğrencileri Mahall Bomonti İzmir davetinde 23 Nisan coşkusu yaşadı
    20.04.2018
    A+
    A-

    Mahall Bomonti İzmir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çok özel bir organizasyona imza attı. Göztepe Spor Kulübü futbolcularıyla, Anadolu Otizm Vakfı’ndaki çocuk hayranlarını bir araya getirdi. Ünlü futbolcularla top oynayan, bol bol fotoğraf çektiren, sohbet etme fırsatı yakalayan çocuklar kelimenin tam anlamıyla bayram sevinci yaşadı.

    Türkerler Holding projesi olan Mahall Bomonti İzmir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çok özel bir etkinlik le kutladı. Anadolu Otizm Vakfı Okulu öğrencileri, Mahall Bomonti İzmir’in ana sponsoru olduğu Göztepe Spor Kulübü futbolcularıyla buluştu. Adnan Süvari Tesisleri’nde hayranı oldukları futbolcuların formalarını giyip top oynayan, uzun uzun sohbet eden çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi. Aileleriyle birlikte 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı doyasıya yaşayan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

    “23 Nisan’ı coşkuyla kutluyoruz”

    Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “23 Nisan, kuşkusuz Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli dönüm noktalarından birisidir. Türkerler Holding olarak Ulu Önder Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bu bayramı coşkuyla kutluyoruz” dedi. Türkerler Holding’in ekonomik faaliyetlerinin yanında insanların yaşam kalitesinin daha yukarı taşınmasını en önemli hedefleri arasına aldığını vurgulayan Prof. Dr. Sezgin, “Anadolu Otizm Vakfı Okulu öğrencilerini, sponsorluğunu üstlendiğimiz Göztepe Spor’un değerli futbolcularıyla, bu güzel bayram vesilesiyle bir araya getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel çocuklarımızın yüzünde bir gülücük açmasına vesile olmaktan gurur duyuyoruz. Türkerler Holding olarak her zaman olduğu gibi, sosyal sorumluluk projelerimizle gücümüzü aldığımız bu toprakların insanlarına katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    “Verdiğiniz değer çocuklarımızı çok mutlu ediyor”

    Anadolu Otizm Vakfı Okul Müdürü Engin Akkaya, Mahall Bomonti İzmir’e bu anlamlı bayram organizasyonu için teşekkür etti. 2012 yılında kurulan vakfın halen 50 eğitmenle 72 öğrenciye özel eğitim verdiğini anlatan Akkaya, “Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’e özellikle teşekkür etmek istiyoruz. Bizlere verdikleri değer tüm çocuklarımızı ve bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

    “Başarımız bu güzel yüzlerin katkısıyla geldi”

    23 Nisan coşkusunun hiç dinmeyeceğini ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşayacağını vurgulayan Göztepe Spor Kulübü Teknik Direktörü Tamer Tuna, “Mahall Bomonti İzmir’in öncülüğünde gerçekleşen ve çocuklarımızla Göztepe’yi bütünleştiren bu organizasyonu çok önemsiyoruz. Biz toplumun hassasiyetlerinin farkında olan bir takımız. Göztepe’nin başarısı, İzmir’in, çocuklarımızın güler yüzlerinin katkısıyla geldi. Umarım bizim de onlara bir katkımız olmuştur” şeklinde konuştu.

    İzmir’in cazibe merkezi olacak

    İnşaatı hızla ilerleyen Mahall Bomonti İzmir projesi; uluslararası standartlarda ofis katları, rezidanslar, dünya markası eğlence ve alışveriş markalarından oluşan meydanı, müze, opera ve tiyatro salonu, sinemaları, tüm körfeze hakim seyir terası, şık restoran ve kafelerden oluşacak. Proje, özgün konseptiyle İzmir’de birçok ilki bir arada sunacak. Divan Residence ayrıcalığıyla hizmet verilecek. Özel consierge , resepsiyon, güvenlik ve temizlik hizmetleri, açık ve kapalı havuz avantajlarıyla İzmirlileri hayal ettikleri yaşamla buluşturacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.