DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gripin, özel bir etkinlikle Boyner’de sevenleriyle buluşuyor

    Gripin, özel bir etkinlikle Boyner’de sevenleriyle buluşuyor
    06.02.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin en sevilen alışveriş destinasyonlarından Boyner, hayatın içinden renkleri mağazalarına taşımaya devam ediyor. Müşterilerinin keyifli etkinliklere katılmasını sağlayan Boyner, bu hafta sonu Türk pop-rock müziğinin sevilen gruplarından Gripin’i sevenleriyle buluşturuyor.

    Etkinlik, rahat ve özgün tasarımıyla her zevk ve stile uygun çizgileriyle dikkat çeken Cat ve Boyner’in iş birliği ile 8 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Cevahir Boyner mağazasında düzenlenecek. Gripin, etkinlik kapsamında mini bir konser vererek sevilen şarkılarını seslendirecek. Ayrıca Gripin hayranları grubun üyeleri ile sohbet etme ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatı bulacak.

    Müzik ruhunu müşterileri ile buluşturan Boyner, önümüzdeki dönemlerde farklı etkinliklerin coşkusunu yaşatmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.