DOLAR 32,4746
EURO 34,7556
ALTIN 2442,834
BIST 9934,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE ‘Dünyayı Değiştiren’ şirketler listesinde

    GROHE ‘Dünyayı Değiştiren’ şirketler listesinde
    10.10.2017
    A+
    A-

    Fortune tarafından hazırlanan ve sosyal meselelere çözüm arayan 50 küresel şirkete yer verilen “Dünyayı Değiştirenler” listesinde yer bulan GROHE, sürdürülebilirlik çalışmalarının da katkısıyla bu onura layık görülen tek Alman şirketi oldu

    ABD’de yayımlanan ekonomi dergisi Fortune, GROHE’yi bu yılki “Dünyayı Değiştirenler” sıralamasına dahil etti. Listede, ticari stratejileri ile toplum üzerinde olumlu bir etki yaptığı gösterilebilen 50 uluslararası şirket yer alıyor. Fortune ve ortakları, yaptıkları değerlendirmede farklı şirketlerin ölçülebilir sosyal fayda, ekonomik uygulanabilirliği ve inovasyon derecesini masaya yatırdı. GROHE, hem Almanya’dan hem de sıhhi tesisat sektöründen Fortune’un listesine giren tek şirket olma özelliğini taşıyor.

    Fortune: GROHE, israftan kaçınmanın yanı sıra su ve enerji kullanımını da asgariye indiriyor

    Fortune, sıralamada yer alan şirketlere ilişkin duyurusunda, GROHE’nin su ve enerji tasarrufuna olan olağanüstü taahhüdünün yanı sıra, israftan kaçınması da özellikle vurguladı. Fortune, GROHE mutfak ve banyo bataryalarının imalatı için ihtiyaç duyulan suyun yüzde 99’unun geri dönüştürülmesine dikkat çekti. Su hasarının erken tespit edilip önlenmesine imkan veren yeni Sense ve Sense Guard akıllı ev sistemi de Fortune’un “istisnai” ifadesiyle nitelendirdiği özelliklerden biri oldu. Fortune, duyurusunda tek bir düğmeye dokunarak, sade, orta veya tam sodalı olmak üzere, üç farklı seçenekte, mükemmel içme sıcaklığına kadar soğutulmuş leziz filtre su sağlayan mutfak bataryası GROHE Blue de özellikle belirtildi. Sistem, şişeli maden suyuna kıyasla, CO2 salımlarını yüzde 60 oranında azaltıyor.

    GROHE için motivasyon ve teşvik

    GROHE CEO’su Michael Rauterkus, “Bu ödül bizi fazlasıyla mutlu etti ve gururlandırdı. Uluslararası “Dünyayı Değiştirenler” sıralamasında yer alan tek Alman şirketi bizim için büyük bir onur. Sürdürülebilirlik her zaman şirketimizin DNA’sının ayrılmaz bir parçası olmuştur. Gelecek nesillerin de hiçbir endişe yaşamaksızın ‘Pure Freude an Wasser’ deneyimini yaşama fırsatına sahip olabilmesi için, yenilikçi ürün ve teknolojilerimiz ile sürdürülebilirliğe katkıda bulunmaya devam edeceğiz,” dedi. Şirket, bu yılın başlarında da özellikle sürdürülebilir şirketler için Alman Federal Hükümeti’nin KSS Ödülü’ne layık görülmüştü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.