DOLAR 32,5541
EURO 34,9078
ALTIN 2436,958
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE “Red Dot: Yılın Markası” ödülünü aldı

    GROHE “Red Dot: Yılın Markası” ödülünü aldı
    26.08.2019
    A+
    A-

    GROHE, olağanüstü tasarım kalitesi ve kendi değerlerini farklı kanallardan olağanüstü bir tutarlılık ile iletebilmesi nedeniyle “Yılın Markası” ödülüne layık görüldü. Red Dot Galası 1 Kasım 2019’da Konzerthaus Berlin’de 1.400 davetliden oluşan seçkin bir kitlenin katılımıyla gerçekleştirilecek.

    Global sıhhi tesisat ürünleri markası GROHE, sektördeki en iyi markaya verilen “Red Dot: Yılın Markası” unvanını aldı. Red Dot Marka & İletişim Tasarımı 2019 jürisi birkaç gün boyunca, toplam 8.697 yarışmacıyı dikkatle inceledi, tartıştı ve değerlendirdi. GROHE, olağanüstü tasarım kalitesi ve kendi değerlerini farklı kanallardan olağanüstü bir tutarlılık ile iletebilmesi sayesinde deneyimli jüri üyeleri tarafından ödüle layık görüldü.

    Grohe AG CEO’su Thomas Fuhr, sonuçları değerlendirdi ve şunları söyledi; “Ödülden büyük bir memnuniyet duyduk. Bu ödülle, GROHE markası ve 150’yi aşkın ülkede, her gün sabahtan akşama kadar tutarlı bir marka deneyimini temsil eden çalışanlarımız da takdir edilmiş oldu. Ödül aynı zamanda, GROHE markası ve ürünlerine bütüncül bir bağlamda duygusal bir değer katmak için girdiğimiz ve markaya sıhhi tesisat sektörünün çok ötesinde bir anlam katan yeni yaklaşımı da onaylamış oldu.”

    Modern, Öncü Marka İletişiminde Tanınmış Ödül

    Ödüllerin verileceği Red Dot Galası 1 Kasım 2019’da Konzerthaus Berlin’de 1.400 davetliden oluşan seçkin bir kitlenin katılımıyla gerçekleştirilecek. Ödülü takdim edecek isim olan Red Dot Ödülü’nün kurucusu ve CEO’su Prof. Dr. Peter Zec, şimdiden ödül sahiplerini kutladı: “Red Dot Jürisini ikna edebilmek kolay bir iş değil. Uzmanlarımız ödül konusunda bir karara varmadan önce, son derece eleştirel bir yaklaşım ile, tüm yarışmacıları oldukça katı kriterler bazından son derece yakından inceliyorlar. Bu dikkatli yaklaşımı, markalar konusunda yeni hayata geçirilen bölümde de özellikle sergilediler. Red Dot: Yılın Markası ödülü sahiplerinin jürinin kalbini her açıdan fethetmesinden gurur duyması için daha da fazla sebep sunuyor. Marka iletişimindeki lider konumları, farklı kanallar üzerinden tutarlı bir marka imajı iletmekteki başarılarının bir kanıtı. Ödül sahiplerini, mükemmel performanslarından ötürü tebrik ediyor ve Red Dot Ödülü’ndeki olağanüstü başarılarının bir sembolü olan ödüllerini bizzat kendilerine takdim etmeyi iple çekiyorum.”

    Bu başarısının ardından GROHE, 14 Kasım tarihinde yayımlanacak ve dünya çapında satışa çıkacak olan 2019/2020 Uluslararası Markalar & İletişim Tasarımı Yıllığı’na da dahil edilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.