DOLAR 32,5866
EURO 34,8096
ALTIN 2509,901
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güçlü bağışıklık sistemi için multivitamin takviyesi

    Güçlü bağışıklık sistemi için multivitamin takviyesi
    30.10.2018
    A+
    A-

    Hastalıklardan korunmanın yolunun güçlü bağışıklık sistemi olduğunu söyleyen uzmanlar mevsim geçişlerinde hastalanmamanın yolunun da doğru beslenmeden geçtiğine dikkat çekiyor.  Bağışıklık sisteminin güçlenmesine içerisindeki 11 farklı vitamin ile destek olan TYMBARK Multivitamin, karışık meyveleri, A, C, E, B6, B12 vitaminleri ve folik asit desteği ile sofralara lezzet vücudunuza enerji katıyor.

     Güne enerji dolu başlamanın yolu sağlıklı sabah kahvaltılarından geçerken bağışıklık sistemini güçlendirmenin yolu ise vitamin, antioksidan bakımından zengin gıdaları tüketerek vücut direncini artırmaktan geçiyor. Aile, arkadaş buluşmaları ve sofraların yeri doldurulamaz ikramları arasında yer alan TYMBARK Multivitamin, vücudun gün içinde kaybettiği sıvı ihtiyacını karşılamasına destek olurken içerisindeki lifli meyveler sayesinde metabolizmayı hızlandırıyor. A, C, E, B6, B12, folik asit, biotin gibi 11 farklı vitamin içeren TYMBARK Multivitamin üstün kalite meyveleriyle benzersiz bir lezzet sunuyor. Özenle seçilmiş meyvelerle 1,75 litrelik çevre dostu dev karton kutusunda sofralarda yerini alan TYMBARK koruyucu ve yapay renklendirici bulundurmayan, doğal şekerler açısından zengin meyve içeriği, antioksidan ve mineral kaynağı özelliğiyle vücuda enerji katıyor.

    Tedi’nin lezzetli meyvelerden oluşan aile boyu içeceği TYMBARK Multivitamin aseptik teknolojisi ile üretilerek dolum sürecini tamamen emniyetli bir hale getiriyor. TOP ASEPTIC teknolojisi güvenli dolum sistemi sayesinde havada ve çevrede bulunan yabancı maddelerin ürün içerisine girmesini engelleyerek sterilliği sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.