DOLAR 32,5395
EURO 34,9858
ALTIN 2422,467
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gülay Sezer Üsküdar’da tüm İstanbullulara müzik ziyafeti yaşattı

    Gülay Sezer Üsküdar’da tüm İstanbullulara müzik ziyafeti yaşattı
    23.10.2019
    A+
    A-

    Üsküdar Belediyesi’nin kültür sanat dünyasının efsane isimlerini buluşturduğu konser serisinde sahne alan Gülay Sezer, bir döneme damgasını vuran “Cesaretin var mı aşka?” isimli şarkısının yanı sıra,en sevilen eserleri ve Neşet Ertaş türküleriyle, İstanbullulara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’ni hınca hınç dolduran katılımcılar, hep birlikte şarkılara eşlik ederek sanatçıya vokalistlik yaptı.

    Sesiyle Türk Pop Müziği’nin bir döneminin unutulmaz isimleri arasına giren Gülay Sezer, Üsküdar’da, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde sevenlerinin ısrarı üzerine “Cesaretin var mı aşka?” isimli şarkısını iki kez seslendirdi. En yüksek alkışı alan şarkının sözleri, katılımcıların da eşliğiyle tüm Üsküdar’da yankılandı.

    Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, konser sırasında sahneye çıkıp sanatçıya çiçek taktim ederek “Yıllardır duruşu, sesi, şarkıları, güzelliği ve hanımefendiliği ile sevenlerinin gönlünde taht kurmuş değerli sanatçımızı tüm İstanbullularla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada, sanat eserlerinin aradan yıllar geçse de değerini her zaman koruduğunu hep birlikte gördük. Hanımefendinin unutulmayan şarkılarına birlikte eşlik ettik. Böyle değerli eserlerin ülkemize kazandırılmasını diliyorum.”dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.