DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gün boyu hacimli saçlar için Ashley Joy Saç Bakım Köpüğü

    Gün boyu hacimli saçlar için  Ashley Joy Saç Bakım Köpüğü
    01.08.2018
    A+
    A-

    Yenilikçi ürünleriyle farklı ihtiyaçlara hitap eden Ashley Joy, yeni ürün serisinde yer alan saç köpükleriyle saçları şekillendirirken besliyor. Üç farklı saç tipi için farklı özelliklerde geliştirilen ürün serisi, saçlar için dış etkenlerden koruyucu bir kalkan görevi görüyor.

    Yıpranmış ve canlılığını yitirmiş saçlarına sağlıklı bir görüntü kazandırabilmek çoğu kadının hayali. Ashley Joy, hazırladığı saç bakım köpükleri sayesinde saçları şekillendirirken aynı zamanda sağlığını geri kazandırıyor.Bakımı zorlaşan ve şekil almakta direnen saçlar, Ashley Joy saç köpükleriyle ihtiyaç duyduğu bakıma kavuşuyor.

    İhtiyacı değişen saç tipleri için, üç farklı saç köpüğü Ashley Joy’dan

    Kıvırcık saçlar için Ashley Joy Saç Bakım Köpüğü

    Hindistan cevizi aromasıyla saçlarda hoş bir koku bırakan Ashley Joy Onarıcı ve Şekillendirici Bakım Köpüğü, içeriğindeki bitkisel yağlar ve E vitamini sayesinde saçlarda meydana gelen kırıkları ve kopmaları önleyerek saç renginin korunmasına yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan aloe vera, soya proteini ve bitki özleri saçlara güç kazandırıyor. Süt proteini sayesinde saçların dayanıklılığını artıran köpük, yıpranmış ve parlaklığını yitirmiş saçların onarılmasını destekliyor.

    Düz saçlar için Ashley Joy Saç Bakım Köpüğü

    Sakız aromasından oluşan kokusuyla keyifli bir kullanım sunan Ashley Joy Onarıcı ve Şekillendirici Bakım Köpüğü, onarım ve şekillendirme işlevlerini aynı anda gerçekleştiriyor. İçeriğindeki E vitamini sayesinde kopmaları engelleyerek saçların renklerini koruyor. Aloe vera, soya proteini, bitki özleri, süt proteini ve keratin sayesinde saçların parlaklığını koruyan saç köpüğü, elektriklenme problemlerinin önüne geçerek saçlara hacim kazandırıyor.

    Tüm saçlar için Ashley Joy Saç Bakım Köpüğü

    Elma kokusuyla baharın canlılığını yansıtan Ashley Joy Saç Bakım Köpüğü, saçlara doğal bir şekil kazandırıyor. İçeriğinde yer alan E vitamini sayesinde saçlarda meydana gelen kırıkları onararak, kopmaların önüne geçen saç köpüğü, saçın sahip olduğu rengin korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca aloe vera, soya proteini ve bitki özleri sayesinde saçları güçlendiriyor. Süt proteini ile her bir saç telinin dayanıklılığını arttıran saç köpüğü, saçları besleyerek yumuşak bir görünüm kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.