DOLAR 32,5531
EURO 34,8896
ALTIN 2429,416
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan Elektrik’ten çocuk odalarına renk katacak tasarımlar

    Günsan Elektrik’ten çocuk odalarına renk katacak tasarımlar

    Yoğunlaşan dersler ve havaların serinlemesi ile birlikte çocuklar evde daha çok vakit geçirmeye başladı. Odasında sevdiği eşya ve aksesuarları görmeyi isteyen çocuklar için araba, kedi ve balerin gibi desenlere sahip anahtarlar tasarlayan Günsan Elektrik, çocukların evde geçirdiği zamanı daha renkli ve eğlenceli hale getiriyor.

    Kullanıcıların ihtiyaç beklentilerine göre anahtar ve prizler geliştiren Günsan, Radius Design serisiyle özgün desenleri tasarım ve fonksiyonellikle buluşturuyor. Seride yer alan ve kedi, araba, balerin gibi çocukların sevdiği figürlerin desenlerini taşıyan anahtarlar, çocuk odalarına eğlence, renk ve tasarım katmak için iyi bir alternatif.

    Çocuğunuz kedileri çok seviyorsa ya da evinizde bir kediyle birlikte yaşıyorsanız kedi desenli anahtar; araba tutkunları için Little Cars, pembeden ve balerinlerin estetiğinden vazgeçmeyenler için de Pinky Ballerina desenli anahtarlar yaşam alanlarına özgün bir hava katıyor. Tasarım odaklı geliştirilen Radius Serisi, birbirinden farklı ve şık tasarımlı anahtar ve prizleriyle karakterinizi dekorasyonunuza yansıtmanıza imkan tanıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.