DOLAR 32,4638
EURO 34,7352
ALTIN 2442,003
BIST 9906,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan Orta Doğu ve Afrika’ya özel yeni İngiliz serisini Arap firmalarla buluşturdu

    Günsan Orta Doğu ve Afrika’ya özel yeni İngiliz serisini Arap firmalarla buluşturdu

    Alternatif ve yenilikçi ürünleriyle anahtar ve priz sektörüne yenilikçi bir yaklaşım getiren Günsan, 20-22 Kasım tarihleri arasında Turab Expo’nun organizatörlüğünde düzenlenen 6. Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı’na katıldı.  Özellikle Orta Doğu ve Afrika ülkelerine odaklanarak geliştirdiği yeni İngiliz tipi anahtar priz serisi ve yeni seri şalt ürünlerini ziyaretçilerle buluşturan Günsan, fuarda yeni bağlantılar kurma fırsatını da buldu.

    Anahtar priz sektörünün öncü markalarından Günsan, bu yıl altıncısı düzenlenen Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini sergiledi. 20- 22 Kasım 2019 tarihleri arasında Pullman Otel’de düzenlenen fuara İngiliz tipi anahtar priz serisi ve yeni seri şalt ürünleriyle katılan Günsan, standıyla da fuar katılımcılarının beğenisini topladı.

    Türk üreticileri, Arap ülkelerinden gelen inşaat ve yapı sektörü özelinde firmalarla bir araya getirmeyi hedefleyen fuar; katılımcı firmalara yeni işbirlikleri için de büyük fırsatlar yarattı. Dünyada 50’den fazla ülkeye ihracatını yaptığı mevcut anahtar, priz ürünlerini de ilgili ülkelerden gelen ziyaretçilere sunarken, yeni seri ürünlerini de tanıtma fırsatını yakalayarak, verimli sonuçlarla fuardan ayrıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.