DOLAR 32,6129
EURO 34,7832
ALTIN 2491,634
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan Satış Direktörü Ümit Deveci oldu

    Günsan Satış Direktörü Ümit Deveci oldu

    Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü şirketlerinden Günsan Elektrik’te üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Günsan Satış Direktörlüğü görevine alanında deneyimli isimlerden Ümit Deveci getirildi.

     

    İnşaat sektörü için anahtar priz serileri, grup priz, otomatik sigortalar, kompakt şalterler, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarları gibi elektrik tesisat ekipmanları üreten, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine ürünlerini ulaştıran Günsan Elektrik’te üst düzey görev değişikliği gerçekleşti. Ekim ayından itibaren yurt içi ve yurt dışı satış operasyonlarından sorumlu Satış Direktörlüğü pozisyonuna Ümit Deveci getirildi.

     

    Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik & Elektronik Mühendisliği’nden 2002 yılında mezun olan Ümit Deveci, 2009 yılında Gebze Teknik Üniversitesi’nde İşletme üzerine MBA, 2017 yılında Sabancı Üniversitesi’nde Executive-MBA programlarını tamamladı. Kariyerine 2002 yılında Schneider Electric Türkiye organizasyonunda Planlama Mühendisi olarak başlayan, ardından sırasıyla SE Fransa organizasyonunda Servis İş Uzmanı, SE Türkiye organizasyonunda Proje Yöneticisi, Servisler Müdürü, Ticari Mükemmeliyet Direktörü, Bina Otomasyon Sistemleri Kanalı Satış Direktörü görevlerinde bulunan Deveci, son olarak Marmara Bölge Satış Direktörlüğünü yürütüyordu. Ekim ayı itibariyle satış alanındaki deneyim ve uzmanlığını Günsan’ın satış faaliyetlerine aktaracak.

     

    Sektörünün öncüsü

    1982’de ilk anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatını yapan Günsan Elektrik, 1995 yılında halen üretimin devam ettiği Samandıra’daki endüstriyel tesisine geçti. Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan Elektrik, Türkiye’nin lokomotif sektörü inşaat sektöründe elektrik tesisatı ürünleri olan elektrik anahtar priz serileri, grup priz, otomatik sigortalar, kompakt şalterler, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarını, iş ortakları aracılığı ile hem Türkiye’nin hem de dünyanın dört bir köşesine ulaştırıyor. 2014 yılında Fransız mühendislik devi Schneider Electric tarafından satın alınan Günsan Elektrik, Türkiye çapında sahip olduğu 54 bayi ve 50’den fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.