DOLAR 32,5207
EURO 34,9378
ALTIN 2434,579
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan’ı sosyal medyadan takip eden elektrikçiler kazanıyor

    Günsan’ı sosyal medyadan takip eden elektrikçiler kazanıyor

    Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan Elektrik, sosyal medya hesaplarından elektrikçilere özel yaptığı yarışmalarla takipçilerine sürpriz hediyeler sunuyor. Günsan, ‘Ayın Elektriçisi’ başlığı ile periyodik olarak yaptığı dijital etkinliklerle hiçbir mecrayı atlamadan, paydaş etkileşimini artırarak devam ediyor.

    Günsan, Facebook hesabı üzerinden yaptığı ‘Ayın Elektrikçisi’ yarışmasında, elektrikçilere güvenlik ve mesleki uygulamalar hakkında sorular soruyor. Doğru yanıtı veren bir elektrikçi ise sürpriz hediyelerin yanı sıra Günsan web sitesinin elektrikçilere özel hazırlanmış bölümünde de ‘Ayın Elektrikçisi’ olarak yer alıyor. Günsan bu yarışma ile elektrikçilerin mesleki hayatlarında kilit rol oynayan bilgiler ve güvenlik hakkında farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca Günsan kurumsal web sitesinde meslek profesyonellerine özel sunduğu içeriklerle de elektrikçilere katma değer sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.