DOLAR 32,5669
EURO 34,9581
ALTIN 2445,892
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gurbetçi çocukları için e-kitap

    Gurbetçi çocukları için e-kitap
    14.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de çocuk yayıncılığı alanında bir ilke imza atarak kendi yazdığı çocuk kitaplarını e-kitap olarak yayınlayan Yazar Şebnem Güler Karacan, gurbetçi çocukları için de umut oldu.

    Çeşitli ülkelerdeki Türk çocuklarının eğitim ve öğretim sorunlarını inceleyen Yazar Şebnem Güler Karacan, ana dil ve kültürlerini unutan çocuklar için Türkçe e-kitaplar çıkardı.

    Dünyanın çeşitli ülkelerindeki gurbetçi çocukları, Yazar Karacan’ın uzun yıllar biriktirdiği çocuk dünyasına dair eğlenceli ve öğretici eserlerini, www. gulucukyayinlari.com adresinden e-kitap halinde bir tıkla cep telefonu, bilgisayar ya da tabletlerine indirilebiliyorlar.

    Karacan, dil ve kültürümüzle bağları canlı tutmanın giderek imkânsızlaştığı günümüzde, Türkiye’deki çocuk yayınlarına ulaşamayan gurbetçi çocuklarına sunduğu hizmetten dolayı ailelerin de son derece mutlu olduğunu belirtti.

    Yayınlanmış 150 çocuk kitabı bulunan Karacan’ın sanal yayınevi, sadece çocuklar ve aileler için değil özellikle yurtdışındaki eğitmenler için de önemli bir kaynak ve rehber niteliğinde.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.