DOLAR 32,6007
EURO 34,8135
ALTIN 2502,383
BIST 9441,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güvenliğe dair her şey ISAF Exclusive Konferansı’nda konuşulacak

    Güvenliğe dair her şey ISAF Exclusive Konferansı’nda konuşulacak
    23.02.2017
    A+
    A-

    Dünyanın bilinen sayılı güvenlik fuarlarından ISAF Fuarları, ”Exclusive” konsepti ile 7-8-9 Mart, 2017 tarihleri arasında Sheraton Ankara Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek. Birbirinden önemli kurum, kuruluş, dernek ve güvenlik firmasının katılım göstereceği etkinlikte ISAF Exclusive Konferansı’nda, sektörün en önemli konu başlıkları tartışılacak.

    Güvenlik sektöründeki en güncel konuların sektörün tüm paydaşlarının deneyimleri ve bakış açıları ile ele alınacağı ISAF Exclusive Konferansı, bu alanda tüm farklı başlıkları ilk kez bir araya getiren çok özel bir etkinlik olacak.
    ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı ile eş zamanlı olarak devam edecek olan konferansın ana başlıkları; Ulaşım Güvenliği, Yapı-Bina Güvenliği ve Siber Güvenlik olacak. Bu başlıklar altında ise; İstasyon ve Duraklarda Güvenlik, Hareket Halindeki Araçlarda Güvenlik, Plaka Tanıma Sistemleri, Akıllı Şehirler ve Yapılar, Yapı ve Binaların Projelendirme, İnşa/Uygulama ve Kullanım Aşamalarında Güvenlik, Siber Güvenliğe Dair Tehditler ile IoT (Internet of Things) ve Etkileri tartışılacak.
    Sektörün önde gelen firma ve derneklerinden üst düzey isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı konferansta bugünün ve geleceğin gündeminde olacağı düşünülen güvenlik tedbir ve yöntemlerine değinilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.