DOLAR 32,5219
EURO 34,9569
ALTIN 2439,503
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güvenlik endüstrisi SecuriTex Eurasia 2019’da buluşuyor

    Güvenlik endüstrisi SecuriTex Eurasia 2019’da buluşuyor
    27.03.2019
    A+
    A-

    Başkent Ankara, Tarsus Turkey tarafından düzenlenen SECURITEX EURASIA 2019 Fuarı’na 5. kez ev sahipliği yapıyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile güvenlik endüstrisini buluşturacak olan SecuriTex Eurasia 2019, 11 – 14 Nisan tarihlerinde Congresium Ankara – ATO Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuara, güvenlik teknolojileri ve zayıf akım sistemleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar katılıyor.

    Nisan ayında 5.’sini düzenleyecekleri Güvenlik Teknolojileri ve Zayıf Akım Sistemlerinin yenilikçi fuarı SECURITEX EURASIA hakkında bilgi veren Tarsus Turkey Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gültekin Gökgül, “Başkent olmasının da etkisiyle Ankara, güvenlik endüstrisi açısından ülkemizin en büyük pazarına sahip. Biz de Tarsus Turkey olarak bu pazarın tam kalbinde gerçekleştirdiğimiz SecuriTex Eurasia ile, sektör firmalarını, sektörün en büyük alıcısı konumundaki kurum ve kuruluşlarla buluşturuyoruz” dedi.

    Güvenlik ve Emniyet ile ilgili her şey tek çatı altında sunuluyor

    SecuriTex Eurasia 2019 Güvenlik Teknolojileri ve Zayıf Akım Sistemleri ana konularına ilişkin tüm sektörel yenilikleri bir arada sunuyor. Fuarda; CCTV sistemleri, geçiş kontrol sistemleri, alarm, sinyal ve ikaz sistemleri, bina otomasyon sistemleri, güvenlik hizmet ve ekipmanları, konut, mağaza ve işyeri güvenliği, ağ ve veri güvenliği, bilgi güvenliği teknolojileri, güvenlik yazılımları, şifreleme, yangın algılama, uyarı ve söndürme sistemleri gibi ürün, teknoloji, malzeme ve ekipmanlar sergilenecek.

    Başta Kamu Kurumları ve Bakanlıklar olmak üzere, askeri kurumlar, elçilik ve ataşelik gibi hassas güvenlik bölgeleri, belediyeler, inşaat ve proje firmaları, elçilik bankalar, fabrika, avm, otel ve hastaneler, lojistik firmaları, ticari konutlar, üniversiteler, sanayi bölgeleri, otoparklar ve tüm özel işletmeler, ihtiyaçları olan güvenlik teknolojilerini bu fuarda bulabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.