DOLAR 32,4311
EURO 34,7622
ALTIN 2440,617
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    H. İnanç Kabadayı: Ülkemizin 2018 yılının ilk üç ayında yüzde 7.4 büyümesi memnun edici

    H. İnanç Kabadayı: Ülkemizin 2018 yılının ilk üç ayında yüzde 7.4 büyümesi memnun edici
    11.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı Türkiye ekonomisi büyüme rakamlarına ilişkin

    Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı;

    Sahip olduğu siyasi istikrar ve uyguladığı sosyo – ekonomik politikalarla ülkemizin, beklentilerin üzerine çıkarak 2018 yılının ilk üç ayında %7,4 büyümesi ve AB ülkelerinden daha hızlı bir performans sergilemesi oldukça memnun edicidir.

    Geçtiğimiz yıl rekora imza atan gayrimenkul sektörünün böylesi bir büyüme hamlesi içinde %6,9 oranında büyümüş olması, sektör olarak kamu kurumlarından oyuncularına kadar tüm bileşenleriyle bir bütün halinde hareket ettiğinin göstergesi anlamına geliyor.

    Burada çok ciddi bir başarı var. Bundan sonraki süreçte, ağırlıklı olarak tüketim yoğunluklu bir büyümeden biraz daha farklılaşacak stratejilere odaklanmak başarıyı daha da farklı bir boyuta getirecektir.

    Önümüzdeki erken seçim sonrası dönem piyasalar daha da rahatlayacak ve bu durumun yine büyümeye olumlu etkisi yıl geneli için görülecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.