DOLAR 32,4491
EURO 34,7469
ALTIN 2436,328
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Habito kuru duvar sistemlerine bakış açınızı değiştirecek

    Habito kuru duvar sistemlerine bakış açınızı değiştirecek
    01.04.2017
    A+
    A-

    “Habito”, gelenekselleşmiş duvar sistemlerinin aksine yüksek teknik özellikleriyle dikkat çekiyor…

    Yapı malzemeleri sektöründe yapı alçıları, duvar ve asma tavan sistemleri konularında faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye; 16 yıldır yenilikçi çözümleriyle sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Fark yaratan ürünlerle adından söz ettiren Rigips, son olarak geliştirdiği yeni nesil levha “Habito” ile de dikkatleri üzerine çekiyor. “Habito” alçı levhalar; yüksek yangın dayanımı ve akustik performansının yanında darbe dayanımı, yüksek taşıma kapasitesi ve doğrudan vidalama yapılabilme imkanıyla aynı anda bir çok performans kriterini bir arada sunuyor.
    Tüm dünyada sürdürülebilirliğe öncülük etmesiyle tanınan çok uluslu Saint-Gobain Şirketler Grubu’nun Türkiye’deki alçı ve alçı levha ürünleri üreticisi Rigips, yenilikçi ürünler ile yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Rigips’in sektöre kazandırdığı yeni nesil levha “Habito”, güçlendirilmiş çekirdek yapısı ve yüzey sertliğiyle standart alçı levhalardan 5 kat daha dayanıklı olmasıyla ön plana çıkıyor.
    Geleneksel duvar sistemlerinin aksine yüksek teknik özellikleriyle ön plana çıkan yeni nesil levha “Habito”; özel bir alet gerektirmeden sıradan bir tornavidayla doğrudan vidalama yapılabilme imkânı sunuyor. Ahşap vidası (No:10) ile dübel gerektirmeden 15kg noktasal yük taşıma kapasitesine sahip olan “Habito”; çift kat uygulandığında tek vidada 30kg noktasal yük taşıma kapasitesine sahip oluyor. Habito levhalar ile kurulan duvar sistemleri, kullanıcıya mekanları istedikleri gibi dizayn edebilme ve gerektiğinde yeniden düzenleme yapma imkanı sağlıyor.
    “Habito” levhalar duvarlara yüksek ses yalıtımı da kazandırıyor. “Habito” levhalar; güçlendirilmiş çekirdek yapısına rağmen standart alçı levhalar ile aynı şekilde kolaylıkla taşınabiliyor ve özel bir alet gerektirmeden maket bıçağı ile kesilebiliyor. “Habito” levhalar; eğitim yapıları, sağlık yapıları, oteller, konutlar, mağaza ve ofislerde kullanılabiliyor. Ayrıca yeni nesil levha “Habito” %100 geri dönüştürülebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.