DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hacimli ve gösterişli saçlar için: Remington Keratin Protect Hacim Fırçası

    Hacimli ve gösterişli saçlar için: Remington Keratin Protect Hacim Fırçası
    07.08.2018
    A+
    A-

    Hacimli atkuyrukları, gösterişli ve hacimli bukleler; tüm bunlar için Remington Keratin Protect Hacim Fırçası yeter. Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington, hacimli kıvrımlara nazik dokunuşlarla ulaşmanızı sağlayan Keratin Protect Isıtmalı Hacim Fırçası ile salon profesyonelliği ve performansını saçlarınıza taşıyor.

    Güzel ve sağlıklı saçlar her kadının hayali… Remington Keratin Protect Hacim Fırçası dolgun ve gösterişli saçlara kolayca sahip olmanıza yardımcı oluyor.

    Keratin ve badem yağıyla zenginleştirilmiş yapısı sayesinde saçları besleyen Keratin Protect Hacim Fırçası saç şekillendirmedeki zararı minimuma indirerek, saçların yıpranmasına engel oluyor ve tam koruma sağlıyor.

    Hacimli ve mükemmel şekillerin yaratıcısı Keratin Protect Isıtmalı Hacim Fırçası seramik kaplı gelişmiş 38 mm’lik gövdesi ve 180ºC’ye kadar beş farklı ısı arasında seçim yapmanızı sağlayan dijital göstergesi ile ihtiyacınız olan tüm özellikleri parmaklarınızın ucuna taşıyor. İstenilen sıcaklığa 30 saniyede ulaşan Keratin Protect Isıtmalı Hacim Fırçası güçlü, sağlıklı ve stil sahibi saçlara kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

    Gölge grisi ve gül altını renklerine sahip Keratin Protect Isıtmalı Hacim Fırçası, kullanım kolaylığı ve şık tasarımıyla saç bakım rutininde fark yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.