DOLAR 32,5372
EURO 34,7327
ALTIN 2486,512
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Häfele Duvar İçi Kayar Kapı Sistemleri ile küçük mekanlara büyük çözümler

    Häfele Duvar İçi Kayar Kapı Sistemleri ile küçük mekanlara büyük çözümler
    09.02.2017
    A+
    A-

    Häfele’nin hayat kolaylaştıran çözümleri bu kez mekanlara alan özgürlüğü sağlıyor. Özellikle küçük ev ve ofis düzenlerinde işlevsel alan kullanımları için geliştirilen Häfele Duvar İçi Kayar Kapı Sistemleri’nde; tek ve çift kanatlı kapılar, pervazsız sistemler, yan yana kapılar için ortak şase sistemleri, kayıp katlanan kapılar ve hatta dairesel kapılar gibi sınırları zorlayan uygulamalar yer alıyor.

    Yaşam alanlarına değer katan Häfele, Duvar İçi Kayar Kapı Sistemleri ile ev ve ofislerde geniş alanlar için ideal çözümler sunuyor. Planlamada daha fazla özgürlük ve alanın tümünü kullanabilme konforu sağlayan sistem, 100 metrekarelik bir mekânda menteşeli kapılara oranla en az 8 metrekarelik bir alan kazanımı sağlıyor.
    Ürün yelpazesi içerisinde yer alan dairesel kapı sistemleri ise özel tasarımlara sınırsız bir özgürlük getiriyor.

    Yatak odalarında yalın tasarım
    Häfele’nin yan yana kapılar için sunduğu ortak şase sistemi, alanları özgürleştirirken tasarımları da yalınlaştırıyor. Yatak odalarında, oda kapısı ile ebeveyn banyo veya giyinme odası kapılarını aynı şase içine kaydırma imkanı sunan bu yenilikçi kapılar, her türlü standart sürme kapı sistemiyle birlikte kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.