DOLAR 32,5024
EURO 34,5887
ALTIN 2496,559
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Haftanın yorgunluğundan arınacağınız keyifli bir hafta sonu için Jiva Beach Resort

    Haftanın yorgunluğundan arınacağınız keyifli bir hafta sonu için Jiva Beach Resort
    18.07.2018
    A+
    A-

    Akdeniz’in mavi-yeşil enerjisinden güç alan, minimalist ve doğal çizgisiyle lüksü ve sadeliği aynı anda yaşatan Jiva Beach Resort Otel, konuklarını birbirinden özel kampanyalarla karşılamaya devam ediyor. Temmuz ve ağustos ayı boyunca tüm misafirlerini hafta sonu konaklamalarında, yüzde 40 indirim fırsatıyla karşılayan Jiva Beach Resort Otel, 7 gün üst üste konaklayan misafirlerine özel formüllerle hazırlanan kokteyllerinden ücretsiz ikram ediyor.

     

    Fethiye’de denize sıfır konumu ve mavi-yeşil enerjisiyle huzurlu bir dinlenme ortamı sağlayan Jiva Beach Resort Otel, temmuz ve ağustos ayı boyunca tüm misafirlerini hafta sonu konaklamalarında, yüzde 40 indirim fırsatıyla karşılıyor.

    Hafta sonu tatilinde Akdeniz’in enerjisini doyasıya yaşamak isteyen misafirlerini yüzde 40 indirim fırsatıyla karşılayan Jiva Beach Resort Otel; misafirlerinin daha uzun konaklaması dahilinde bile konaklama tarihleri içerisinde kalan cumartesi ve pazar günleri için yüzde 40 indirim fırsatını sunmaya devam ediyor. Temmuz ve ağustos aylarındaki her cumartesi ve pazar akşamı geçerli olacak kampanya kapsamında tatilciler, toplam konaklama tutarlarına yansıyan indirimin mutluluğunu yaşıyor.  Ayrıca Jiva Beach Resort Otel, 7 gün üst üste konaklayan misafirlerine, özel formüllerle hazırlanan kokteyllerinden ücretsiz ikram ediyor.

    Doğa ile iç içe…

    Akdeniz müthiş doğasıyla konuklarını ağırlayan Jiva Beach Resort Otel, Fethiye merkeze 5km uzaklıktaki Çalış mevkiinde konumlanıyor. Jiva Beach Resort Otel, denize sıfır konumu ve 367 odasıyla misafirlerine 5 yıldız lüksü ve tatil köyü rahatlığında sunarken; çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, kaydıraklı havuzlar ve farklı aktiviteler ile ailece huzurlu ve güvenli bir tatilin keyfini sürmenize eşlik ediyor. Otel içerisinde bulunan 5bin metrekarelik doğal göl ile eşsiz bir tatil fırsatı sunan tesis, özel havuzlu odalarıyla size ve sevdiklerinize benzersiz bir tatil keyfi yaşatmayı amaçlıyor. Çocuklar için de özel alanlar yaratan otel, çocuk kulübü, çocuk parkı ve çocuk havuzu ile 0-6 yaş arasında ücretsiz konaklayacak küçük misafirler için eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor.

    Jiva Beach Resort Otel’in temmuz ve ağustos ayı boyunca tüm misafirlerine sunduğunu hafta sonu konaklamalarında, yüzde 40 indirim fırsatından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey; ETS turu ya da oteli arayarak rezervasyon yaptırmak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.