DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hakan Altun söyledi personel korosu vokal yaptı

    Hakan Altun söyledi personel korosu vokal yaptı
    18.06.2018
    A+
    A-

    Ünlü şarkıcı Hakan Altun önceki gece Sahne İstanbul Bodrum’da sahne aldı. Dillere dolanan slow şarkılarıyla konserine başlayan başarılı sanatçı, müzisyen arkadaşlarına ve vokalistine “Allah size alkış başına 600 bin dolar verir inşallah” sözleriyle alkış isteyerek ilinç bir dua ve temenniye imza attı.

    Babalar gününe denk gelen konserinde kendisini dinlemeye gelen babaları da unutmayan Hakan Altun “Babalar gününüzü canı gönülden kutluyorum, Allah nazardan saklasın, evlatlarınıza bağışlasın” sözleriyle mekandaki babaların babalar gününü kutladı.

    “Telefonun Başında” şarkısıyla başladığı konserinde keyifli ve romantik dakikalar yaşatan başarılı sanatçı, “Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah. Evli olup da alkışlamayanların kaynanası 50 yıl daha yaşasın inşallah” diyerek dualarına yeni bir boyut kattı. Gece boyu devam eden esprili duaları ile büyük alkış alan Hakan Altun, “ Çarşı darbeye karşı, Çarşı dünyadaki bütün kötülüklere karşı ve Çarşı kadına şiddete karşı” sözleri ile gönül verdiği renklerin taraftarlarına da selam göndermeyi ihmal etmedi.

    Öte yandan başarılı sanatçının şarkılarına hayranları dışında Sahne İstanbul ekibi de koro halinde eşlik etti. Altun “Arkada gördüğünüz koro dünyada Kızıl Ordu Korosu’ndan sonra en değerli koro” diyerek Sahne İstanbul ekibini onurlandırdı.

    Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Altun, sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Konseri, sanatçının arkadaşı futbolcu Tuncay Şanlı’nın yanı sıra cemiyet hayatının tanınmış simalarından Fatih-Esra Öztürk, Hasan-Özlem Mutlu Çetin ve Çiğdem-Mithat Erdem gibi simalar ön masalardan izledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.