DOLAR 32,3372
EURO 35,1401
ALTIN 2240,87
BIST 8724,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Haluk İder: “Banyo tasarımlarında ergonomi standartları yüksek önem taşıyor”

    Haluk İder: “Banyo tasarımlarında ergonomi standartları yüksek önem taşıyor”
    28.05.2020
    A+
    A-

    Ahşap üretimin yanı sıra proje firması olarak da yaşam alanlarına modern dokunuşlar sağlayan ATİA, banyo ürünlerinde tercih ettiği ergonomik ürünler ile beğeni toplamaya devam ediyor.Özellikle mekana özel tasarımla çalışan ve minimum metrekarede maksimum fayda elde etmeyi hedefleyen ATİA koleksiyonunda sade ve şık tasarımlara göze çarpıyor.

    ATİA’nın tüm ürünlerinde ergonomi standartlarının yüksek önem taşıdığını belirten ATİA Kurucusu Haluk İder, “ Ürün olarak ortaya koyduğumuz materyallerde oran kaygımız her etapta gündemimizin en önemli maddesi. Farkımızı ortaya çıkaran detayların başında yer alan maksimum fayda kullanıcılarımızın da bizi en çok tercih etmesini sağlayan konulardan biridir.” dedi. Banyo ürünlerinin global ergonomi standartlarına uygun üretildiğini belirten İder, “Lavabo dolaplarımızın ya da raflarımızın yükseklikleri ergonomik ölçülerde üretilmektedir. Anatomik olarak sağlıklı duruş oluşturacak şekilde üretim yapmak en önemli kriterlerimizdendir.” diye vurguladı.

    Dünyada da ülkemizde de banyo mobilyalarında kullanıcıların fazla raf seçeneklerine ve metrekare kullanımlarına önem verdiği biliniyor. Özellikle banyo metrekareleri küçük olan alanlarda banyo mobilyalarında dolap kullanımı öncelikleri ortaya çıkıyor. ATİA’nın hazırladığı koleksiyonda ise şık ve sade tasarımlar her metrekareye uygun seçenekleri ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Stilini evinin her alanında göstermek isteyenler ATİA’nın ürettiği Camden, Bath, Soho ve Arch koleksiyonları ile banyolarında ergonomik ve şıklığı yüksek kalite standartları yaşama imkanı buluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.