DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Handan Banu Öztürk: Güzel anılar biriktirdiğim Bodrum, benim için çok özel bir yer

    Handan Banu Öztürk: Güzel anılar biriktirdiğim Bodrum, benim için çok özel bir yer
    16.08.2018
    A+
    A-

    Cemiyetin önde gelen isimleri Bayram tatili için Bodrum’u seçti. Ünlü isimler neden Bodrum’u tercih ettiklerini MAG’a anlattı.

     

    Bayram tatilinde Bodrum’u tercih edenlerdensiniz… Neden Bodrum?

    Bodrum’un begonvilini, beyaz evlerini, serin denizini çok seviyorum. Bir de tabii ki dostlarımla, sevdiklerimle birlikte olduğum anlarım hep çok özeldir. Güzel anılar biriktirdiğim Bodrum da benim için çok özel bir yer.

    Bodrum’da yapmaktan en çok mutluluk duyduğunuz aktiviteler neler?

    Sabah kalktığımda mavinin tüm renklerini barındıran denizini seyretmek, tekneyle koylarını gezmek, özel mekanlarında lezzetli yemeklerini tatmak, arkadaşlarımın mekanlarına gidip onlarla vakit geçirmek, eğlenmek, huzurlu ve keyifli vakit geçirerek biraz da olsa yoğun iş ortamından uzaklaşmak en büyük keyfim.

    Peki, en sevdiğiniz mekanlar?

    Konaklamak için genelde sakin, çok kalabalık olmayan, kendimi rahat hissettiğim yerleri seçiyorum. Şu anda çekimlerini gerçekleştirdiğimiz Ortakent Mu Suites the Hotel, kalmaktan keyif aldığım, sıcacık bir aile ortamını yaşatan butik bir hotel. Bunun dışında konaklamak ve denize girmek için tercih ettiğim mekanlardan bir diğeri, kendine ait özel sahili olan Highlight Hotel X-Beach; Yalıkavak beldesini tercih edenler için önerebileceğim butik otellerden biri. Konaklamanın dışında gün içinde arkadaşlarımla buluşup keyifli vakit geçirdiğim, müzik dinleyip denize girdiğim, güneşlendiğim, lezzetli yemekleriyle günümü güzelleştiren bir diğer mekan da Bitez’deki Sarnıç Beach. Bodrum’un eşsiz güzelliğini yaşadığım başka bir mekan da Gümüşlük’teki Limon; güneşin batışını seyrederken en güzel kareleri yakalayabileceğiniz bir yer. Ayrıca limonun tatlısını, kebabını tatmak da bir ayrıcalık tabii ki. Bu arada Bodrum’da akşama nerede başlarsam başlayım geceyi mutlaka ünlü DJ performanslarının yer aldığı, Hann Event Hall’da bitiriyorum. Gerçek müzik dinlemek ve dans etmek isteyenler için  şiddetle tavsiye ediyorum.

    Yaz tatilinde rotanızı nereye çevireceksiniz?

    Bu sene yaz tatili için çok detaylı bir plan henüz yapamadım, çünkü eve dönünce yoğun bir iş temposu beni bekliyor. Şimdilik doğaçlama uzun hafta sonu tatilleri planlıyorum, genelde farklı yerlere gitmeyi tercih ediyorum, yaz sonunda 4-5 gün İtalya’ya gitmeyi düşünüyorum. Bir de Ağustos ayında Çeşme ve Antalya programları yapmaya çalışacağım.

    Tatilin keyfi en çok kiminle çıkar?

    Tatilin keyfi en çok birlikte olmaktan keyif aldığım, bana huzur veren dostlarımla, sevdiklerimle çıkar. Biriktirdiğim arkadaşlarımla, dostlarımla her yer, her mekan ayrı güzel.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.