DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hande Fırat: Bodrum’da ruh halime göre yaşayabiliyorum

    Hande Fırat: Bodrum’da ruh halime göre yaşayabiliyorum
    16.08.2018
    A+
    A-

    Cemiyetin önde gelen isimleri Bayram tatili için Bodrum’u seçti. Ünlü isimler neden Bodrum’u tercih ettiklerini MAG’a anlattı.

     Bayram tatilinde Bodrum’u tercih edenlerdensiniz… Neden Bodrum?

    Bodrum’u seviyorum… Hem de çocukluğumdan beri. Aslında bir tek Bodrum’u da da değil, mavinin olduğu her yeri seviyorum. Bodrum özeline gelirsek, burayı ruh halime göre yaşayabiliyorum. Yani canım kalabalıklara karışıp eğlenmek istiyorsa eğleniyorum, sessizliğe bürünüp kendi halime çekilmek isterse onu yapıyorum. Arkadaşlarım burada, onlarla vakit geçirmekten keyif alıyorum. Bir de tabii evimizi seviyorum. İşim çok stresli olabiliyor. Buraya geldiğimde kafa dinlemek istediğim zamanlarda evden hiç çıkmadan dinlenebiliyorum.

    Bodrum’da en çok neler yapmak sizi dinlendirip mutlu ediyor?

    Denize girmek… En sevdiğim yaz faaliyetim bu. Ege’nin denizi çok güzel, çok keyifli. Eşim, kızım ve arkadaşlarımla birlikte denize açılmaya bayılıyoruz. Yunan Adaları’na gitmek büyük keyif. Çok keyifli dostluklarımız var; gülerek, eğlenerek yolculuk ediyoruz. Enerjim yerinde ise gece gezmelerinden keyif alıyorum. Evde misafir ağırlamak da aynı şekilde… Bodrum’da alışveriş yapmayı seviyoruz, seviyoruz diyorum çünkü genelde bunu kızım Nehir ile yapıyoruz. Ayrıca bu sene beni heyecanlandıran bir şey daha var; Ankara’da evimizde mini bir resim stüdyom vardı, Bodrum’daki eve de benzerini yaptık. Bu sene Bodrum’da da resim yapacağım.

    Peki, favori mekanlarınız?

    Kesinlikle Mimoza! Nefis manzarası, güzel yemekleri ve sevgili Fiko’nun dostluğu ile tüm arkadaşlar mutlaka orada toplanıyoruz. Moon Beach evimizin beach’i haline geldi, genelde oradayız, hem rahat ediyoruz hem de deniz nefis. X Beach de sevdiğim mekanlardan. Art Suites Gallery Yalıkavak’ta çok sevgili arkadaşım Seyfi hem galerinin önündeki beach’te özellikle nefis ev yemekleriyle harika ev sahipliği yapıyor hem de sanatçıların eserlerini galeride görebiliyorsunuz. Ayrıca eski – yeni siyasilerin de katıldığı heyecanlı tavla turnuvaları olur benden söylemesi. Nefis bir restoran tavsiyem daha var: Pizzerai Ce; Göltürkbükü’nde, bence Türkiye’nin en iyi pizzaları ve makarnaları orada bulabilirsiniz. Hem de sevgili Nilgün ve Cahit’in hoş sohbetleri eşliğinde.

    Yaz tatili planlarınız hazır mı?

    Ben bu meslekte plan yapmamayı öğreneli çok oldu; her zamanki gibi henüz plan yok. Türkiye ve dünya gündeminde olağanüstü durumlar olmazsa plan dediğiniz 24 saatte yapılır. Genel çerçevem bol bol deniz…

    Tatilinizi en çok kiminle geçirmekten mutlu olursunuz?

    Eşim, kızım, ailem ve arkadaşlarımla…

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.