DOLAR 32,5869
EURO 34,8399
ALTIN 2508,236
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Harbiye 14 yıl aradan sonra Pentagram şarkıları ile inledi

    Harbiye 14 yıl aradan sonra Pentagram şarkıları ile inledi
    31.07.2017
    A+
    A-

    30. yılını “Akustik” albümüyle kutlayan Pentagram, akustik konser turnesinin bir ayağı olan Kerki Production-Solfej Organizasyon’un düzenlediği İstanbul konserini Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde verdi.

    Sony Music etiketiyle yayınlanan ve 11 şarkının akustik versiyonuna yer veren Gökalp Ergen, Tarkan Gözübüyük, Hakan Utangaç, Metin Türkcan ve Cenk Ünnü’den oluşan gruba, yolu Pentagram’dan geçen Demir Demirkan, Ogün Sanlısoy ve Murat İlkan eşlik etti. Sahnede, albümde de imzasını gördüğümüz Ozan Tügen’in gruba eşlik ettiği konserde, şarkıların tamamında yüzlerce Pentagram dinleyicisi de coşkusuyla yer aldı.

    14 yıl aradan sonra tekrar Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde dinleyici karşısına çıkan Pentagram, bu kez şarkıların akustik versiyonlarıyla farklı bir lezzet bıraktı gecede.

    Açıkhava’ya selam vererek Apokalips şarkısıyla başlayan konser, Gündüz Gece, Anatolia, Sonsuz, Fly Forever, No One Wins The Fight gibi sevilen Pentagram şarkılarıyla devam etti. Geçmişin Yükü’nde mor ve ötesi grubundan Kerem Özyeğen’i sahneye davet eden Pentagram’a sanatçı, For The Unchanging ve Anatolia şarkılarında da eşlik etti.

    Sanat ve basın camiasından da yoğun ilgi gören konserde ünlü haber spikerleri Cem – Seda Öğretir çiftinin yanı sıra Teoman, Seçkin Piriler, Ömür Gedik, Şükrü Özyıldız gibi isimler de grubu yalnız bırakmadı.

    Konserin bitiminde, yoğun istek üzerine Gündüz Gece ve Bir ile tekrar sahneye gelen grup, 30 yıllık sahne deneyimiyle Harbiye’de dinleyiciyi bir kez daha kendine hayran bıraktı.

    Pentagram, Ağustos ayında da dinleyiciyle buluşmaya devam edecek. 13 Ağustos’ta Yavuzfest’te sahne alacak grup, 18 Ağustos’ta Kadıköy Sahne’de, 27 Ağustos’ta da Zeytinli Rock Festivali’nde müzikseverlerle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.