DOLAR 32,5953
EURO 34,7834
ALTIN 2408,774
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Harbiye’de müzikal gecesi

    Harbiye’de müzikal gecesi
    31.07.2017
    A+
    A-

    Başarılı kariyeri ve güçlü yorumu ile Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Sertab Erener, kış aylarında İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da gerçekleştirdiği konser serisini 31 Temmuz’da gerçekleşecek Harbiye Açıkhava konseri için daha da büyüterek sürprizlerle dolu bir müzikal haline getiriyor.

    Bu yıl 25.sanat yılını kutlayan Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği ‘Oda Müziği’nden Müzikale’ projesi ile hayranlarıyla buluşuyor. Sertab Erener’in yıllarca dillerden düşmeyen, sevilen şarkılarını seslendireceği konseri 31 Temmuz akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek. Hayranlarının karşısına çok özel bir şov ile çıkacak olan Erener, Sertab Show ile şarkılarının hikayelerin, sesi ve dansları ile anlatacak.

    ÖZEL KAREOGRAFİ İLE MÜZİKAL GÖSTERİ

    Sertab Erener, konserinin ikinci bölümünde şarkılarını bir süredir birlikte çalıştığı Beyhan Murphy’nin kareografi ve sahne yönetimi ile profesyonel dansçılar eşliğinde dinamik bir müzikal gösteri ile seslendirecek.

    HARBİYE’YE ÖZEL KOSTÜMLER

    31 Temmuzda gerçekleştireceği Harbiye konseri için Belma Özdemir’e özel kostümler hazırlatan Sertab Erener, hayranlarına unutulmaz bir yaz akşamı yaşatacak.

    TARİH: 31 Temmuz Pazartesi

    SAAT: 21:15

    YER: Harbiye Açıkhava Sahnesi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.