DOLAR 32,4771
EURO 34,9257
ALTIN 2436,313
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayalinizdeki düğün Dedeman İstanbul ile hayat bulacak

    Hayalinizdeki düğün Dedeman İstanbul ile hayat bulacak
    08.11.2017
    A+
    A-

    Birlikte yaşamaya ‘Evet’ dediğiniz o özel günde kusursuz düğün hizmeti sunan Dedeman İstanbul; merkezi konumu, görkemli balo salonu ve farklı dekorasyon seçenekleri ile unutulmaz bir düğün vadediyor. Muhteşem bir düğün yapmanızı sağlayan Dedeman İstanbul, after party hediye fırsatıyla çiftlerin bütçesini düşünüyor.

    Bu yılın yükselen trendlerinden olan kış düğünleri, doğru lokasyon ve tercihlerle tamamlanınca kusursuz hale geliyor. Çiftlerin tatlı telaşlarına eşlik eden Dedeman İstanbul, düğün paketlerinde sağladığı After Party hediye kampanyası ile çiftlerin hayallerindeki düğünü hayata geçiriyor.

    Gelinlikten, davetiyeye ve masa süslerine kadar her şeyin titizlikle hesaplandığı düğün organizasyonlarında düğünün gerçekleştirileceği mekânın konumu büyük önem taşıyor. Gayrettepe’de merkezi bir lokasyonda yer alan Dedeman İstanbul, ulaşım kolaylığı ile misafirlerinize avantaj sağlıyor.

    Düğün konseptine özel tasarımlar ve menüler sunuyor

    Deneyimli mutfak ekibi ile özel düğün menüleri hazırlayan Dedeman İstanbul, açılış kokteylinden ordövre’ye, müzikten dekorasyona kadar tüm detayları düşünüyor. Çiftlerin seçeneklerine uygun Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş lezzetler, davetlilerinin eğlencesine eşlik ediyor. Şık tasarımlarla sunulan lezzetli menülerin tadının çıkarıldığı masalar saten masa örtüleri ve asil tasarımlı şamdanlarla canlanıyor.

    Düğün sonrasında eğlence devam ediyor
    Düğün sonrasında eğlenceye devam etmek isteyenleri düşünen Dedeman İstanbul, 50 kişilik after party paketini çiftlere hediye ediyor. Dedeman İstanbul, düğün paketinde çiftlere özel balayı suiti ve odaya özel kahvaltı, yemek servisi ve köpüklü şarap ve meyve ikramı ile günü renklendiriyor.

    Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesinde Gayrettepe’de yer alan Dedeman İstanbul; deneyimli personelleri, geniş ve yüksek tavanlı, kolonsuz balo salonu ile görkemli düğün paketleri sunarak evlilik yolundaki çiftlerin konseptlerine uygun düğünler organize ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.