DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayatımızda derin izler bırakan babalarımıza Loda’dan Bronx Berjer

    Hayatımızda derin izler bırakan babalarımıza Loda’dan Bronx Berjer
    14.06.2017
    A+
    A-

    Nedir bir babanın varlığını anımsatan? Her zaman arkanda oluğunu hissettiğin güç mü? Uykuya daldığında başına kondurduğu küçük bir öpücük mü? Sesindeki o tanıdık güven duygusu mu yoksa her zaman sığınabileceğini bildiğin liman mı? Her çocuk için babasının varlığını anımsatan anlar vardır. Her anı özel, her anı unutulmaz olan.
    Şimdi sıra çocuklarda! Şimdi sıra, babalarımızın her anını özel kılacak bir hediyeyle bu özel günü unutulmaz kılmakta…

    Loda Mobilya’nın sağlam ve konforlu tasarımı Bronx Berjer ile Babalar Günü’nde babanıza hiç unutamayacağı, yıllarca eskimeyecek ve güzel zamanlar geçireceği bir ortam oluşturabilirsiniz.

    Babanızın yeri ayrı…
    Herkesin hayatında babasının yeri ayrıdır. Konu, babalar olduğunda onun her zaman rahat etmesini isteriz. Bizim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, üzerine düşenin fazlasını yapan babalarımıza alacağımız hediye de özel olmalı. Bronx Berjer ahşap kolları ve yerden yüksek ayak yapısı sayesinden bulunduğu ortamın hâkimi olurken, sunduğu konfor sayesinde babanıza hak ettiği değeri hissettirecek. Zengin kumaş seçeneğiyle babanızın zevkine göre alternatifler sunan Bronx Berjer ile ona rahatça dinleneceği özel bir alan yaratabilirsiniz.

    Loda Mobilya, varlığıyla bile bize güç veren huzurun ve bitmeyen güvenin en tartışılmaz adresi olan babanız için özel seçenekler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.