DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Haziran ayı Workshopları Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde

    Haziran ayı Workshopları Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde
    30.05.2017
    A+
    A-

    Chef’s Table Mutfak Akademisi, Haziran ayı için iştah kabartan workshoplar sunuyor.

    3 HAZİRAN CUMARTESi SUSHİ (14:00-17:00) (160 TL)
    Tüm dünyada kabul görmüş en sevilen lezzetlerden biri olan Sushi’yi hazırlamanın zor olmadığını bu workshop sayesinde anlayacaksınız. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde Uzak Doğu’nun yakın lezzetinin sırları açığa çıkıyor!

    Workshop içeriğinde; Surimi Roll, Sesami Maki Roll, Sake Nigiri, Temaki ve Wasabi Sos bulunuyor.

    4 HAZİRAN PAZAR ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 2 (13:00-16:00) (160 TL)
    Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

    Workshop içeriğinde; Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu Gerdan, Bonfile Smörrebröd, Yufkaya Sarılı mısırlı Köfte Steak, Kremalı ıspanak beğendi, Kurutulmuş domatesli,ve peynirli akdeniz salata bulunuyor.

    10 HAZİRAN CUMARTESİ LÜBNAN MUTFAĞI (14:00-17:00) (150 TL)
    Benzersiz Lübnan Mutfağı’nın efsaneleşmiş lezzetleriyle harmanlanmış eğlenceli saatler geçirmeye hazırsanız bu workshop size göre. Humus’tan Falafel’e, Tahin Sos’tan Tabbule Salatası’na klasikleri keşfetmeye hazır olun!

    Workshop içeriğinde; Tabbule Salatası, Turşulu Humus, Falafel ve Tahin Sos, Kafta Kebap Dürüm, Sorbe ikram bulunuyor.

    11 HAZİRAN PAZAR TEX MEX (13:00-16:00) (150 TL)
    “Kırmızı et olmadan sofralar eksik” diyenlerden ya da “Yemeğe tadını veren acı biberdir” diyenlerdenseniz bu workshop tam da size göre. Efsane Tex-Mex lezzetleri ile eğlenceli bir workshop deneyimine hazır olun! Fajita’dan Taco’ya, bu lezzetlerin sırlarını keşfedin.

    Workshop içeriğinde; Chilli Beef Tacos, Beef Fajita,Avokado (salsa ve ekşi krema sos ile), Meksikan fasulyeli ve cheddar peynirli Tostadas bulunuyor.

    17 HAZİRAN CUMARTESİ STEAK BURGER (14:00-17:00) (150 TL)
    Nefis ve doyurucu lezzet kombinasyonlarının bir burgerde birleşmesi… Çok keyif alıp her zaman yapmaktan keyif alacağınız steak yapısındaki bu burgerlerin yapımı, detayları ve püf noktalarını öğrenmek için bekleniyorsunuz.

    Workshop içeriğinde; Islak Hamburger, Grand Burger, Coleslaw Salatası, Çikolatalı Süt Burger bulunuyor.

    18 HAZİRAN PAZAR ET PİŞİRME TEKNİKLERİ 3 (13:00-16:00) (165 TL)
    Uzman eğitmenler eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye davetli olduğunuz bu workshopda Karamelize Soğanlı Steak Köfte’den Chimichurri Marineli Brezilya Beef’e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

    Workshop içeriğinde; Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto, Chimichurri Marineli Brazilya Beef, Karamelize Soğanlı Steak Köfte, Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio, Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy patatesi Sote bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.