DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HD İskender 2017 yılının en iyi restoranı seçildi

    HD İskender 2017 yılının en iyi restoranı seçildi
    11.01.2018
    A+
    A-

    AVM’lerde tüketicinin seçtiği ve beğendiği 1 numaralı restoran markası; HD İskender.

    AYD – Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve perakendenin En’lerinin ödüllendirildiği “1 Numaralı Markalar” Ödül Töreni’nde HD İskender, 2017 Yılında “Türkiye’nin 1 Numaralı Restoranı” ödülüne layık görüldü.

    Hakkıyla dışarıda yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, bulunduğu her pazarda Türk mutfağının lider temsilcisi olmayı ilke edinmiş HD İskender, AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) tarafından düzenlenen ve Akademetre iş birliği ile yürütülen halk oylaması sonucunda 2017 yılının “En İyi Restoran”ı seçildi.

    Sektörün en önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşen gecede, HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ ödülü alırken; Türk tüketicilerinin beğenesini kazanmak ve onların seçimi doğrultusunda “Yılın En İyi Restoranı” ödülünü alıyor olmak bizim için gerçekten onur ve mutluluk verici. HD Holding olarak misafirlerimize, HD İskender, HD Döner ve Pidem markalarımızla 22 yıldır, 200’e yakın noktada hizmet veriyoruz. Her yıl 20 milyon kişiyi misafirimiz olarak ağırlıyoruz. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyoruz dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.