DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HD İskender “Çocuk Menüsü” hem eğlendiriyor hem de öğretiyor

    04.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin köklü markalarından HD İskender, Düşyeri ile birlikte hazırladığı “PEPEE” konseptli “Çocuk Menüsü” ve menünün yanında hediye olarak vereceği “STEAM” tasarımlı oyuncaklarla çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedefliyor.

    Dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılan ve Türk mutfağının lider temsilcisi olan HD İskender, çocuk menüsü için Düşyeri ile önemli bir iş birliğine imza attı.

    HD İskender Çocuk Menüleri’nde Küçük İskender, Köftehor ve Köfte+Çorba seçenekleri yer alıyor.Besleyici çocuk menüsünün yanında ise Düşyeri tarafından STEAM öğrenme sistemine göre hazırlanan eğitici oyuncaklar hediye ediliyor.

    Proje ile çocukların dışarıda da sağlıklı ve lezzetli yiyecekler yiyebilmesini sağlamayı amaçladıklarını belirten HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, “HD İskender olarak Düşyeri ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği bizim için oldukça önemli. Çocuklarımıza sağlıklı lezzetlerimizden sunarken, onların hem eğlenmesi hem de yaratıcılıklarının gelişecek olması bizi çok heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu.

    HD İskender ile yaptığı iş birliği hakkında Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç ise “Düşyeri’nin gıda konusundaki tutkulu hassasiyetini tüm annelerimiz biliyor. Biz bugüne kadar kendi çocuğumuza yedirmediğimiz, içirmediğimiz, giydirmediğimiz, oynatmadığımız hiçbir marka ve ürün ile iş birliği yapmadık, yapmayacağız da. HD İskender ile olan iş birliğimiz bu noktada bizim için çok önemli ve değerli” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.