DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HD İskender, İstMarina AVM’de açıldı

    HD İskender, İstMarina AVM’de açıldı
    28.03.2018
    A+
    A-

    23 yıldır dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, geleneksel iskender lezzetini kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerine sunan HD İskender, İstMarina AVM’de misafirlerini ağırlamaya başladı.

    Yeni restoranını İstMarina AVM’de hizmete açan HD İskender, misafirlerine Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti iskenderi, gelenekselliğini ve ritüellerini koruyup; en kaliteli haliyle ve uygun fiyatla sunarak farklı bir deneyim yaşatıyor.

    Türk mutfağının lider temsilcisi olan HD İskender, İstanbul’daki 39., Türkiye’deki 87. restoranı ile büyümeye devam ediyor.

    Tarladan çatala her aşamasını titizlikle kontrol ettikleri ve işinin ehli ustalarla hazırladıkları doyurucu Türk mutfağı lezzetlerini yeni misafirleriyle buluşturacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirten HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ; “HD Holding olarak, 1995 yılından bu yana misafirlerimize hizmet veriyoruz. Tüm markalarımızda olduğu gibi HD İskender’de de önceliğimiz her zaman misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak. Türkiye genelindeki yatırımlarımıza bu sene de hız kesmeden devam ederek, yıl sonuna kadar tüm markalarımızda toplam 50 yeni şubeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.