DOLAR 32,5747
EURO 34,9708
ALTIN 2445,017
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hem az tuzlu hem istenilen formda: Muratbey Sürmeli

    Hem az tuzlu hem istenilen formda: Muratbey Sürmeli
    26.10.2018
    A+
    A-

    Sürülebilen, dilimlenebilen ve küp küp doğranabilen Muratbey Sürmeli şimdi yeni ambalajıyla peynir severlerle buluşuyor. Üç farklı formda yenilebilen Sürmeli, az tuzlu özelliği ve zengin besin içeriğiyle günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 61’ini karşılıyor.

    Peynir günün hemen her saati tüketebildiğimiz sağlıklı atıştırmalıkların başında geliyor. Az tuzlu özelliği ile hem doyurucu hem de sağlıklı olan Muratbey Sürmeli, peynir sevenlere bir kutuda birçok farklı sunum seçeneği sunuyor. Sürülebilen, dilimlenebilen ve küp küp doğranabilen Muratbey Sürmeli, sunum alternatiflerinin yer aldığı daha canlı ve renkli yeni ambalajı ile raflarda peynir tutkunlarını bekliyor.

    Sürmeli günlük fosfor ihtiyacınızı % 95 oranında ve kalsiyum ihtiyacınızı yüzde 61 oranında karşılıyor

    İçerdiği yüksek besin değerleri sayesinde Sürmeli’nin 100 gramı, günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 61’ini ve fosfor ihtiyacının yüzde 95 ‘ini karşılamaya yetiyor. Ayrıca yüksek protein oranı sayesinde günlük protein ihtiyacının da yüzde 22’sini yine sadece 100 gramı ile karşılıyor. İleri yaşlardaki ve tansiyon problemi olan kişilerin beslenme alışkanlıkları içerisinde az tuzlu olma özelliği ile sağlıklı bir seçenek oluyor.

    Annelerin ek gıdaya geçişte yardımcısı; Muratbey Sürmeli

    Annelerin çocukları için de gönül rahatlığı ile tercih edebileceği Muratbey Sürmeli, kemik ve diş sağlığının gelişmesine yardımcı. Muratbey Sürmeli, ek gıdaya geçiş sürecinde annelerin destekçisi oluyor. Yumuşak yapısı ve düşük tuz oranı ile bebekler için hazırlanan yemeklerde önemli bir protein ve kalsiyum kaynağı olarak yer alıyor.

    Sofranızda, şık sunumlarda kullanmak istediğinizde küp küp doğranabilen Sürmeli, dilimlenebilme özelliğiyle sandviçlerin, peynir tabaklarının, kanepelerin vazgeçilmezi oluyor. Sürülebilir yapısı ile az tuzlu Sürmeli, peyniri nasıl yemeyi seviyorsanız o formu alıyor

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.