DOLAR 32,5508
EURO 34,9029
ALTIN 2437,586
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hem güvenlik hem emlak sektörünün kazanacağı iş birliği

    18.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, Hürriyet Emlak ile hem güvenlik hem de emlak sektörünün yarınları için önemli bir iş birliğine imza attı. Pronet, Hürriyet Emlak ile gerçekleştirmeye başladığı iş birliği kapsamında emlak ofisleri ve son kullanıcılara önemli fırsatlar sunuyor.

    Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, iş birliği kapsamında Hürriyet Emlak’a kayıtlı emlak ofisleri aracığıyla müşterisi olan her yeni kullanıcı için emlak ofislerine toplamda 1.200 TL’lik bir destek sağlayacak. Pronet bu miktarın 800 TL’sini emlak ofislerine nakit olarak ödeyecek. Emlak ofisleri, geriye kalan 400 TL’lik miktarı ise Hürriyet Emlak web sayfasında ön plana çıkarmak istedikleri destek ürünü olarak değerlendirebilecekler. Hürriyet Emlak’a kayıtlı emlak ofisleri, iş birliğiyle maddi kazancın yanı sıra portföylerinde yer alan müşterilerine fayda sağlayacak bir güvenlik hizmetini de sunmuş olacaklar.

    Hürriyet Emlak ile gerçekleştirilen iş birliğini değerlendiren Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Pronet olarak sunduğumuz yenilikçi güvenlik çözümleriyle sektördeki liderliğini devam ettiriyoruz. Ağustos ayı itibariyle Hürriyet Emlak ile gerçekleştirmeye başladığımız iş birliğinin, gayrimenkul sektörünün yarınları için atılmış önemli bir adım olabileceğini düşünüyorum. Mevcut durumda emlak ofislerinin iş birliğimize gösterdiği yoğun ilgi, ne kadar doğru bir proje gerçekleştirdiğimizi ortaya koyuyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.