DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hem kablolu hem kablosuz kulaklık BackBeat 500 serisi

    Hem kablolu hem kablosuz kulaklık BackBeat 500 serisi
    16.10.2017
    A+
    A-
    Dünyanın önde gelen kulaklık markası Plantronics, hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabilen BackBeat 500 serisiyle kulaklık trendini yeniden belirliyor. Bluetooth özellikli BackBeat 500 serisi, pil ömrü, tasarımı ve ses kalitesinin yanında renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor.
     
    Teknolojinin gelişmesiyle dünyadaki trendler hızla değişiyor. Kulaklık trendinde ise gelinen son nokta özgürlüğünüzü kısıtlamayan, kablo karmaşasına son veren bluetooth kulaklıklar. Kullanıcıya sonsuz bir hareket alanı sunan kulaklıklar, ses kalitesiyle de en ideal kullanımı sağlıyor. Plantronics’in geliştirdiği BackBeat 500 serisi ise hem kablolu hem de kablosuz kullanımda yüksek ses kalitesini kulağınıza taşıyor.
    Müzik tutkunlarının vazgeçemeyeceği bir model olan BackBeat 500 yüksek pil ömrü ile de benzerlerini geride bırakıyor. Plantronics teknolojisiyle tasarlanan kulaklıklar, 40 mm’lik kulak üstü sürücülere sahip.
     
    Metal kollar ile BackBeat 500 serisinde sağlamlık ön planda  
    Konforlu yapısıyla 18 saate kadar kullanım süresi tanıyan BackBeat 500 serisini pili tükendiğinde şarj etmek zorunda değilsiniz. Kulaklığın yanında gelen 3.5 mm jak girişli kablosuyla müzik veya film keyfinize devam edebileceğiniz Plantronics BackBeat 500, sizi yarı yolda bırakmıyor. Kulaklığı uzatabileceğiniz metal kollar BackBeat 500 serisine ayrıca bir sağlamlık katıyor.
     
    155 gram ağırlığıyla oldukça hafif bir yapıya sahip seri beyaz, siyah, gri ve koyu gri renk seçeneklerine sahip. Üzerindeki mikrofon sayesinde çağrıları da yanıtlayabileceğiniz BackBeat 500 serisi, tasarımında da genç bir duruş sergiliyor.
     
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.