DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hem kendinizi hem de bahçenizi yenileyin

    Hem kendinizi hem de bahçenizi yenileyin
    18.07.2017
    A+
    A-

    Yaz aylarında günün büyük bir bölümünü geçirdiğiniz bahçe ve teraslarınızı ufak dokunuşlarla doğanın keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz.

    Yoğun tempolardan uzaklaşarak kahve keyfinin yaşandığı, yemeklerin yenilerek, sohbetlerin gerçekleştiği bahçe ve teraslar, addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’yle yenilenecek. Daha ferah, modern ve doğal alanlar için mobilya, aydınlatma, dekorasyon objeleri, bahçe ve teras ürünlerini bulabileceğiniz addresistanbul, seçim yaparken püf noktalar konusunda da size yardımcı oluyor.

    Ahşabın doğa ile uyumunun gözler önüne serilmeye devam edeceği Ağustos ayında, renklerin metal ve yeşil ile uyumu dikkat çekecek. Bahçe ve teraslar için hem konforlu hem de şık olan şezlong, salıncak ve koltuklar renkli kumaşları ile enerji verecek. Aydınlatma ürünleri ile ahşap uyumu kendini daha çok ön plana çıkarırken, rengarenk yastık ve puf’ lar yaz akşamlarını keyifle geçirmenizi sağlarken, bahçe ve teraslarınıza bambaşka bir hava katacak.

    Bahçe ve teraslarda yazın keyfini ağustos ayında doyasıya yaşayıp, yaşam alanlarınızda yenilikler yapmak konfor ve rahatlık sunacak.

    addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’nin Ağustos Önerileri;

    Cumba Selection, Rest

    Cumba Rest şezlong şık tasarımının yanı sıra dış mekanda güneşe ve suya dayanıklı kolay kuruyabilen kumaşı ile bahçe ve teraslarda fark yaratacak.

    Bakara, Savoy House

    Bahçe ve terasları aydınlatmayı sıra dışı bir tasarım ile sunan Bakara yaz akşamlarınızı şıklığı ile de aydınlatacak.

    Dream Home, Tommy Bahama

    Hem şık hem ergonomik yapısıyla bahçelerde misafirlerinize ikramı kolaylaştırırken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

    casa

    casa’nın birbirinden renkli sandalyeleri yazın tüm enerjisini bahçe ve teraslarınıza taşıyacak.

    diseno, Moroso Tropicalia

    Yaz’ın enerjisini ve sıcaklığını üzerinde taşıyan koltuklar, üç boyutlu hakimiyetin modernizimle buluşmasını yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.