DOLAR 32,3351
EURO 35,1901
ALTIN 2246,103
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her babaya göre hediye D&R’da

    Her babaya göre hediye D&R’da
    13.06.2018
    A+
    A-

    Babalarımızı mutlu etmesi sırası bizde! Kültür-sanat ve eğlence dünyası D&R’ın Babalar Günü için birbirinden farklı hediye önerileri ile kahramanınıza kendisini özel hissettirin.

    Babalarımızın hayatımızdaki yeri paha biçilmezdir. Babalarımıza en  özel ve anlamlı Babalar Günü hediyesi D&R’da. Her zevke göre farklı alternatif  ve  hediye seçeneklerini bir arada buluşturan D&R Babalar Günü’nde de en özel ayrıcalıklarıyla ziyaretçilerini bekliyor.

    Teknolojiyi yaratıcılık ile bir araya getiren ve Türkiye’de sadece D&R’larda satışta olan  Polaroid Pop Instant dijital kamera,Polaroid Hoop ve Polaroid Snap Touch Instant modellerinden birini babanıza hediye ederek, anılarınızı unutulmaz kılmasını sağlayabilirsiniz.

    Oyun sever babalar için  PlayStation oyun konsolu ve en popüler oyunlardan babanıza hediye ederek, babanızla birlikte yeni maceralara yol alabilirsiniz.

    Müziksiz olmaz diyen babalar için ise nostaljik tasarımlı pikaplar unutulmaz bir babalar günü hediyesi olacak. Ayrıca D&R’da yer alan birçok farklı tarzda plaklar ile hediyenizi daha da anlamlı bir hale getirebilirsiniz.

    Babanıza evde, sahilde hatta piknikte bile birlikte keyifle müzik dinleyebileceğiniz Logitech Ultimate Ears hoparlörlerden hediye edebilirsiniz. Babanıza ofis ortamında  kullanabileceği Scrikss, Faber Castell kalemlerden de hediye edebileceğiniz gibi, babanızla birlikte deneyimleyebileceğiniz  Drone’ları da tüm d&r mağazalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.