DOLAR 32,4795
EURO 34,9193
ALTIN 2433,371
BIST 9793,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her bütçeye uygun at sepete ürünleri Koçtaş’ta

    Her bütçeye uygun at sepete ürünleri Koçtaş’ta
    09.08.2018
    A+
    A-

    Koçtaş, yılın en büyük indirim kampanyası ‘İndirimin Kralı’ ile yüzlerce ürünü cazip fiyatlarla sunuyor. Koçtaş’ta bulunan, 20 TL’nin altındaki pratik çözümler, yaşam alanlarına güzellik katmak isteyenlerin hayatını çok uygun fiyatlarla kolaylaştırıyor. Koçtaş Kart sahiplerine özel avantajlı fırsatlarından yararlanmak için 5 Eylül tarihine kadar Koçtaş mağazaları veya koctas. com. tr ziyaret edilebilir.

    Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, yaşam alanlarına küçük dokunuşlarla büyük değişiklikler katmak isteyenlere birbirinden avantajı fırsatlar sunuyor. Koçtaş, 5 Eylül’e kadar devam edecek olan kampanyasıyla, bardaktan askıya, çerçeveden duvar saatine kadar 20 TL ve altındaki ekonomik ve pratik çözümlerle hayatı kolaylaştırıyor.

    Sevdiklerinizi her an yanınızda hissettirecek, özel anları sonsuzlaştıran 3’lü çerçeve 9,99 TL yerine 6,99 TL’lik, fazla eşyaların düzenlenmesine yardımcı Funcenter 3’lü masaüstü organizer 12,99 TL yerine 5,99 TL’lik, gardıropların olmazsa olmazı kaymaz 5’li askı seti 14,99 TL yerine 5,99 TL’lik cazip fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

    Yemek yaparken işinizi kolaylaştıracak, çok şık ahşap mutfak gereçleri seti 15,99 TL yerine 5,99 TL’den, Ferme Casablanca bardak 2,99 TL yerine 1,99 TL’den mutfaklara pratik çözümler getiriyor.

    20 TL altındaki ekonomik çözümlerden yararlanmak için Koçtaş Kart’ınızla 5 Eylül’e kadar Koçtaş mağazaları ve koctas.com.tr’yi ziyaret etmek güzel fikir!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.