DOLAR 32,4673
EURO 34,7984
ALTIN 2480,57
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her soruna uygun çeözüm Lierac’tan

    Her soruna uygun çeözüm Lierac’tan
    19.10.2018
    A+
    A-

    Hormonal sorunlar, genetik faktörler, hava kirliliği ve nem, güneş ışınları ve stres gibi etkenler, ciltte istenmeyen problemlere yol açıyor. Dönemsel veya kalıcı bu cilt problemleri için kökten çözümler güzelliğinizi kontrol altına alan Lierac’tan!

    Hedefe yönelik spesifik serileri ile Lierac, cilt pürüzleri, kızarıklık ve koyu leke karşıtı bakımda yeni bir dönem başlatıyor. Gündüz ve gece cildi aktif olarak tedavi eden konsantre bakım serileri cildin alt yüzeylerine nüfuz ederek, problemi kökten çözüme ulaştırıyor.

    SEBOLOGIE

    Cilt Pürüzleri Karşıtı Bakım Serisi

    Resurfacing Double Concentrate

    Akne tedavisinde önemli rol oynayan efsanevi seri Sébologie, iki yeni ürün ile bakım konsantrasyonunu yükseltiyor. Cildi derinlemesine temizleme ve yenileme tekniğinden ilham alan estetik yöntem; yağlanma ve parlama, geniş ve belirgin gözenekler, siyah nokta ve akne gibi kalıcı cilt pürüzleri gibi problemleri tedavi ederek cilt tonunu eşitliyor.

    Pürüzlü ciltler için 24 saat yoğun tedavi yapan gece & gündüz konsantresi, gündüz kullanımında koruyucu aksiyon sunarak sebum üretimini azaltıyor antibakteriyel etkisi ile anında matlık sağlıyor. Gece kullanımında tedavi edici aksiyon sağlayan konsantre , arındırıcı salisilik asit sayesinde ölü hücreleri ortadan kaldırıyor ve gözenekleri derinlemesine temizliyor. 1 aylık düzenli kullanımda inatçı pürüzlerde %86 oranında düzelme ve cilt yenilenmesi gözlemleniyor.

    Deep-Cleansing Scrub Mask

    İçeriğindeki yeşil ve beyaz kil ile derinlemesine temizleme ve sebum üretiminde %100 azalma sağlıyor. Haftada 1 veya 2 kez kuru cilde uygulanan maske, 10 dakika bekletildikten sonra masaj hareketleri ile yıkanarak temizleniyor. Mikrokapsüller ile peeling etkisi göstererek cildi derinlemesine arındırır.

    SERİNİN DİĞER ÜRÜNLERİ:

    SÉBOLOGIE CORRECTION LOCALIZE CONCENTRATE

    SÉBOLOGIE CORRECTION REGULATING GEL

    SÉBOLOGIE CORRECTION REGULATING SOLUTION

    ROSILOGIE

    Kızarıklık Karşıtı Bakım

    Neutralizing Double Concentrate

    Duygusal stres, , genetik faktör, ısı artışı, yanlış kozmetik ürünü kullanımı gibi dış ve iç faktörler sebebiyle oluşan kızarıklık görünümünü minimuma indirmeyi sağlayan Rosiologie serisi, bu en yeni ürünü ile 24 saat konsantre bakım sunuyor. İçeriğindeki çoban püskülü kılcal damar direncini artırırken, gündüz kullanım konsantresi koruyucu bir kılıf görevi görüyor. Yeşil yatıştırıcı pigmentler ile kızarıklıkların görünümünde anında azalma ve uzun sürekli aksiyon sağlanıyor. Gece kullanımında yeni kan damarı oluşumunu ve genişlemesini engelliyor. Yenileyici ve tedavi edici konsantre cilt bariyerini yeniliyor. Bir günlük kullanımda bile ciltte tamamen bir yatışma hissi veriyor.

    SERİNİN DİĞER ÜRÜNLERİ:

    ROSILOGIE REDNESS CORRECTION NEUTRALIZING CREAM

    LUMILOGIE

    Koyu Leke Karşıtı Bakım

    Depigmenting Double Concentrate

    Cildin alt katmanlarındaki melanin artışı ile ortaya çıkan; yeni oluşmuş, görünür ve inatçı koyu lekelere aktif tedavi sağlayan Lumologie serisi bu yeni formülü ile Aydınlık görünüm veren düzenleyici maskeyi tamamlayıcı bir tedavi sunuyor. Gündüz kullanım kremi E ve B3 vitamin konsantresi ile koyu lekeleri daha az görünür hale getiriyor. Cilt lekelerinin derinlik seviyelerine göre farklı tedaviler uygulayan içerikler melanin üretimini azaltıyor, hücreler arası melanin transferini engelliyor ve hücre yenilenmesini arttırıyor. Gece kullanım serumu, 7 hidroksi asit konstantresi sayesinde peeling etkisi yapıyor ve tedavi sağlıyor. Lumologie 24 saat bakım konsantresi led & peeling estetik tekniklerinin kombinasyonundan ilham alınarak geliştirilen teknoloji ile oluşturuluyor.

    Brightening Mask

    Papaya meyvesinin içerisinde bulunan bir enzim olan Papain Lierac Lumologie serisinin bu yepyeni ürününde melanin yüklü ölü hücreleri anında ortadan kaldırıyor. İçeriğindeki beyaz çay ekstresi oksidatif stres ile savaşırak, melanin üretimini yavaşlatıyor. Aydınlatıcı maske, hafta 1 veya 2 kez kuru cilde uygulandığında 1 ay sonunda %90 daha aydınlık bir cilt sunuyor. Hücre yenileyen kum zambağı ekstresi ve yeniden yapılandırıcı sinir otu ekstresi ile leke problemi görülen ciltlerde derinlemesine arınma sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.