DOLAR 32,548
EURO 34,9578
ALTIN 2449,756
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her yaştan çocuğun en sevdiği karne hediyeleri Boyner’de

    11.01.2019
    A+
    A-

    Bütün bir dönem boyunca yoğun bir eğitim sürecinden geçen öğrenciler için sömestr tatili zamanı geldi. Boyner, ders yılının ilk yarısını geride bırakan öğrencileri çok sevindirecek birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Ünlü spor markalarının birbirinden güzel spor ayakkabıları, Barbie, Spiderman, Cars gibi lisanslı ürünlerin yanı sıra kıyafet ve oyuncak kategorilerinde yüzlerce seçenek sömestr tatilinde öğrencilerin yüzünü güldürüyor.

    Boyner, çocuklarına güzel bir karne hediyesi almak isteyen anne-babalara, zengin ve miniklerin kalbini fethedecek seçenekleriyle kolaylık sağlıyor. Farklı kategorilerde çok fazla sayıda seçeneğe aynı çatı altında yer veren Boyner’de, mağazaların yanı sıra boyner.com.tr ve Boyner mobil uygulamasından da hediye seçeneklerine kolayca ulaşılabiliyor.

    Boyner’in geniş spor ayakkabısı kategorisinde çocuklar için yüzlerce seçenek yer alıyor. adidas, Nike, Puma, Skechers, New Balance gibi markaların spor ayakkabı modelleri çocukları sevindirecek başlıca hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

    Boyner’de sömestr tatilinde kış alışverişi fırsatları da devam ediyor. Limon, Funky Rocks, Monster High, North Of Navy, Pink and Orange, U.S. Polo Assn., Benetton, Koton gibi markalardan soğuk kış günlerinde sıcacık tutacak montlar ve kabanlar rengarenk seçenekleriyle çocukların tatil sevincine eşlik ediyor. Ayrıca yine kış günlerinin vazgeçilmezi olan kazaklar, şapka, kaşkol, bere ve eldivenler Boyner’de ailelerin beğenisine sunuluyor.

    Karlı, yağmurlu havalarda sıcacık tutacak güzel bir bot veya çizme de çocukların favorileri arasında yer alıyor. Funky Rocks’tan Limon’a, Lumberjack’ten Harley Davidson’a beğenilen markaların botları ve çizmeleri Boyner’de çocukları bekliyor.

    Çocukların hayranı olduğu Enchantimals, Barbie, Spiderman, Cars, Frozen gibi çizgi film kahramanı veya karakterlerin lisanslı ürünleri de Boyner mağazalarını renklendiriyor.

    Çocuğunuzu mutlu edecek karne hediyeleri için Boyner’i ziyaret etmeyi unutmayın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.