DOLAR 32,4358
EURO 34,7798
ALTIN 2449,032
BIST 9933,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Herkes ZenFone 4’le profesyonel fotoğrafçı olabilir

    Herkes ZenFone 4’le profesyonel fotoğrafçı olabilir
    24.10.2017
    A+
    A-

    Teknoloji devi ASUS, yeni amiral gemisi ZenFone 4’le akıllı telefon dünyasında taşları yerinden oynatmaya hazırlanıyor. Çift kamera sistemiyle profesyonel fotoğrafçılığı mobile taşıyan ZenFone 4, ince ve hafif tasarımına rağmen de oldukça dayanıklı. Güçlü donanımı ve uzun süreli pil ömrüne sahip ZenFone 4, yoğun tempoda bile kullanıcısının en güzel anlarını kaydetmesine olanak tanıyor. Arka panelinde 2.5D eğimli Corning® Gorilla® Cam ile kaplı olan ZenFone 4, ince, elmas kesimi metal kenarı, ışığı yakalayan parlak kaplaması ve mikro-işlemeli eşmerkezli daire tasarımı ile de göz kamaştırıyor.

    ASUS, ZenFone 4 ile mobil fotoğrafçılığa yeni bir boyut kazandırıyor. İnce elmas kesimi metal kenarı ve ZenFone serisine özel eşmerkezli daire tasarımına sahip olan ZenFone 4, çift kamera sistemiyle ön plana çıkıyor. ZenFone 4, bu özellik sayesinde fotoğraf çekilirken iki kameradan alınan görüntüyü birleştiriyor ve ortaya tek kameraya göre çok daha kaliteli bir fotoğraf çıkıyor. 2.5D eğimli Corning® Gorilla® Cam ile kaplı olan ve mikro-işlemeli eşmerkezli daire desenine sahip ZenFone 4, serinin tasarım anlayışını da bir üst seviyeye taşıyor. Güçlü donanımıyla ister iş ister eğlence için yüksek performans sunan ZenFone 4, ASUS Boostmaster hızlı şarj teknolojisi ve 3300 mAh lityum polimer piliyle günün yoğun temposunda bile iyi bir yol arkadaşı olduğunu kanıtlıyor.

    Siz sadece deklanşöre basın, geri kalan her şeyi ZenFone 4’e bırakın!

    ZenFone 4’ün çift kamera sistemi, fotoğrafları birden fazla perspektiften çekme özgürlüğü sağlayarak benzersiz bir mobil fotoğraf deneyimi sunuyor. 120 derece görüş açısına sahip ‘wefie’ kamerasıyla ZenFone 4, özellikle selfie çekimi yaparken kareye daha çok objenin ve insanın sığmasını sağlıyor. ZenFone 4, selfie çekimleri için de ASUS SelfieMaster uygulamasına sahip. SelfieMaster, on seviyeli güzelleştirme ayarı ile kırışıklıkları bile düzeltebiliyor.

    Profesyonel fotoğraf makinelerinin tüm özellikleri cebinizde!

    DSLR kameralardakine benzer manuel kamera kontrolleri de sunan ZenFone 4, istenildiği takdirde otomatik çekim moduyla da en uygun ayarları yaparken, süper IPS ekranıyla da parlak güneş ışığı altında bile olsa içeriğin net görüntülenmesine imkan tanıyor. ZenFone 4’te her detayı incelikle düşünen ASUS, eğlence ve telefon görüşmelerinde en iyi ses deneyimini sunabilmek için de çift hoparlör kullanmış. ZenFone 4’ün gürültü önleyici mikrofonu da kayıt yaparken veya telefonla konuşurken istenmeyen çevresel sesleri ortadan kaldırarak net bir ses sunuyor.

    ZenFone ailesinin yeni üyesi ZenFone 4, Kasım ayının ilk haftasından itibaren raflarda yerini alacak ve 2699 TL’ye kullanıcılar ile buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.