DOLAR 32,4426
EURO 34,7404
ALTIN 2437,825
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hiç yeşil elma içtiniz mi?

    15.09.2019
    A+
    A-

    Sindirim sorunlarının önlenmesine, kan şekeri ve iyi kolesterolün düzenlenmesine yardımcı olan yeşil elmayı maden suyuyla birleştiren Avşar Maden Suyu, günün her saatinde yanınızda olmaya devam ediyor.

    Her yudumda size sanki yeşil elma içiyormuşsunuz hissi veren Avşar Yeşil Elmalı Maden Suyu,  bu sonbaharda da içecek severlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

    Zamanında hasat edilen yeşil elmanın muhteşem tadının maden suyu ile buluşmasından ortaya çıkan Avşar Yeşil Elmalı Maden Suyu, dayanılmaz lezzetiyle günün her saatinde rahatlıkla tüketilebiliyor.  Sonbaharın ilk demlerinde sofralarınıza konuk olmasının yanı sıra zaman kavramanın olmadığı her an size eşlik eden Avşar Yeşil Elmalı Maden Suyu, 6’lı ve 24’lü paketlerde satışa sunuluyor.

    Avşar Doğal Maden Suyu Hakkında:

    ImageAvşar Maden Suyu, Şuayp Demirel tarafından 2015 yılında kuruldu. Bugün; Afyonkarahisar, İscehisar ilçesinde 2009 yılından itibaren yapılan AR-GE çalışmaları sonucu 2015 yılında devreye alınan toplam 330.000 m² alan üzerine 10.000 m² kapalı alanda hizmet veriyor. AVŞAR Markası, ismini AVŞAR Bölgesi ve AVŞAR Deresi’nden alıyor. Saatte 50.000 şişe dolum yapabilen son teknolojik üretim parkuruyla Avşar; ürünlerini 6’lı ve 24’lü ambalajlarda Türkiye’nin her yerine servis ediyor. Avşar Maden Suyu aynı zamanda ürünlerini Kosova, Makedonya, Hollanda, Yunanistan, Irak, Suriye, Libya, Lübnan ve Filistin olmak üzere toplam 25 ülkeye ihraç ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.