DOLAR 32,5391
EURO 34,9551
ALTIN 2456,727
BIST 9876,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilltown AVM’de Lego festivali başlıyor

    Hilltown AVM’de Lego festivali başlıyor
    14.11.2017
    A+
    A-

    Anadolu Yakası’na yeni bir yaşam merkezi sunan Hilltown AVM, minik misafirlerini, hayal gücü,yaratıcılık ve el becerilerini geliştirmesine yardımcı olacak, yıllara damgasını vuran LEGO®’nun iki hafta sürecek festival serüveniyle buluşturuyor. 17 Kasım – 03 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde; LEGO oyun alanlarından dev LEGO heykellerine, dans etkinliğinden sergilere her yaştan LEGO meraklısı çocuklar tüm gün devam edecek etkinlikte LEGO‘nun eğlenceli dünyasıyla buluşacak.

    Pek çok yenilik ve sürprizin çocuklarla buluşacağı LEGO® Festivali’nde; LEGO® Ninjago Filmi, LEGO® Batman, LEGO® Friends, LEGO® City, LEGO® Duplo, LEGO® Starwars ve LEGO® Dünya Haritası olmak üzere birbirinden renkli etkinlikler minik katılımcılar ile buluşuyor. Çocuklar, LEGO’nun kostüm karakterleriyle bir araya gelerek fotoğraf çektirecek, LEGO’lar ile Batman alanlarını inşa ederek eğlenceli ve keşif dolu bir hayal dünyasına yolculuk edecekler. LEGO Friends alanında bulunan sahnede dans eğitimi alarak müzik eşliğinde koreografi sergileyen minikler yaşıtlarıyla neşeli bir aktivitede buluşacak.

    İki hafta sürecek tüm minik misafirlerin davetli olduğu ücretsiz etkinlikte, çocuklar hayal ettikleri her şeyi inşa edebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.