DOLAR 32,5707
EURO 35,0077
ALTIN 2461,308
BIST 9887,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilti ile vidalama işlerinde yorulmaya son

    Hilti ile vidalama işlerinde yorulmaya son
    04.10.2017
    A+
    A-

    İnşaata dair pek çok farklı kategoride ürün sunan Hilti, yeni SıD 4-A 22 Kablosuz Vidalama Makinesi ürününü sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Son kullanıcıların da tadilat işlerinde rahatlıkla kullanabileceği yeni ürün, kompakt yapısıyla tüm gün yorulmadan vidalama yapmaya imkan tanırken, sınıfında lider vidalama kapasitesiyle öne çıkıyor.

    Ürünlerini inovasyon, kalite ve güvenlik üçgeninde tasarlayan inşaat el aletleri sektörünün öncü markası Hilti, yeni ürünü SıD 4-A 22 Kablosuz Vidalama Makinesi’ni sektörle buluşturdu. Dolap, mobilya, kapı, pencere ve banyo aksesuarlarının montajı gibi işlerde son kullanıcıların da rahatlıkla kullanabileceği Hilti SıD 4-A 22 Kablosuz Vidalama Makinesi, 2700 RPM‘e yükseltilmiş devir sayısı ile metal ve ahşap vidalama işlerinde mükemmel bir performans sunuyor.

    Hızlı sök-tak konik mandren özelliği sayesinde kullanıcıların eldivenle bile kolayca uç değiştirebilmesine imkan tanıyan Hilti SıD 4-A 22 Kablosuz Vidalama Makinesi, kompakt ve güçlü yapısıyla tüm gün yorulmadan vidalama yapmaya olanak sunuyor. Ürünün tamamen yenilenen tutma kolu ve tetik özelliği, kullanıcıların seri uygulamalarda bile ürünü rahatlıkla kavrayabilmesini sağlıyor.

    Hilti SıD 4-A 22 Kablosuz Vidalama Makinesi’nin anında başlama özelliği, tetiğe basıldığında bir anda başlayıp hızlı bir şekilde yüksek devre ulaşmaya imkan tanıyarak verimliliği artırıyor. Yeni LED teknolojisi ile çok daha fazla aydınlatma sunan ürün, B22 5.2Ah pil sayesinde gün boyu kullanıma olanak tanırken, sınıfında lider vidalama kapasitesiyle öne çıkıyor. Yeni Hilti SıD 4-A 22 Kablosuz Vidalama Makinesi, Hilti mağazalarından ve hilti.com.tr adresinden temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.