DOLAR 32,5883
EURO 34,8386
ALTIN 2508,994
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilti’den yüksek performanslı kırıcı delici

    Hilti’den yüksek performanslı kırıcı delici
    22.11.2017
    A+
    A-

     

    Yapı sektöründe fark yaratan ürünleriyle öne çıkan Hilti, TE 30 ATC Kırıcı Delici ürünüyle inşaat profesyonellerinin işini kolaylaştırıyor. Hilti’nin inovatif kırıcı delicisi TE 30 ATC, sınıfının en iyi performansını maksimum kullanım kolaylığı ile birlikte sunuyor.

    Yeni nesil hizmet anlayışı ve üstün performansa sahip ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, kırıcı delici ürünü Hilti TE 30 ATC ile sektör profesyonellerinin çalışmalarını kolaylaştırıyor. Kompakt ve hafif bir ürün olan Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici, Hilti’nin patentli sistemleri içinde yer alan ve delici ucun sıkışması halinde anında gücü kesen Aktif Tork Kontrol (ATC) sistemine de sahip.

    Sınıfının en iyi performansını maksimum kullanım kolaylığıyla sunan Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici; ergonomik yumuşak malzemeli tutma kolu, ters dönme modu ve uzun ömür vaadiyle de dikkat çekiyor. Kömürsüz motora ve azaltılmış tamir sıklığına sahip olan Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici, çok daha düşük titreşim değeri ile kullanıcı dostu uygulamalara imkan tanıyor.

    İnovasyonu yüksek kaliteyle buluşturan Hilti ürünleri ve Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici ürünü, Hilti mağazalarından ve hilti.com.tr internet sitesinden temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.