DOLAR 32,5685
EURO 34,9904
ALTIN 2460,476
BIST 9900,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bomonti’de hem cildinizi hem de bedeninizi kışa hazırlayın

    Hilton İstanbul Bomonti’de hem cildinizi hem de bedeninizi kışa hazırlayın
    02.10.2018
    A+
    A-

    Hilton İstanbul Bomonti, Avrupa’nın en büyük ve ödüllü eforea Spa’sında, cildini sonbahar ve kış aylarına en iyi şekilde hazırlamak isteyenleri yepyeni İnci Özlü Aydınlatıcı Cilt Bakım kürünü ve grup üyelik paketlerini keşfetmeye davet ediyor.

    İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti içerisinde yer alan eforea Spa misafirlerine güneşin altında geçen günlerden sonra cildini tazeleme ve kış aylarına yenilenerek başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Minimum 3 kişilik grup üyeliklerine avantajlı fiyatlar sunan eforea Spa’nın cilt tonunu eşitlerken canlılık ve parlaklık kazandıran İnci Özlü Aydınlatıcı Cilt Bakımı ise bu sezonun favorilerinden olacak.

    eforea Spa’da uzman terapistler, yaz günlerinin ciltte bıraktığı olumsuz etkileri ilk olarak analiz ederek misafirleri için en uygun bakımı belirliyor. Spa’nın kış aylarına özel hazırladığı İnci Özlü Aydınlatıcı Cilt Bakım kürü hiper pigmentasyon, koyu lekeler ve genel cilt tonu eşitsizliği tedavi ederken, içerisinde bulunan antioksidanlar sayesinde pürüzleri giderici ve tazeleyici bir etkisi bulunuyor. 60 dakika boyunca yüzünüze uygulanacak İnci Özlü Aydınlatıcı Bakım ile hem cildinize hızlı bir şekilde tazelik, canlılık ve parlaklık kazandıracak hem de iyileştirici içeriklerle ciltte kaybolan nemin yeniden normale dönmesini sağlayacaksınız. Bakımın ücreti Ekim ayı boyunca her Pazartesi 325 TL, diğer günler 430 TL ve 6‘lı paket fiyatı ise 1800 TL.

    Hilton İstanbul Bomonti bu sezon da misafirlerinin bütün ihtiyaçlarını düşünüyor ve eforea Spa üyeleri otelin fitness-stüdyo, kapalı-açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve stüdyo grup derslerinden yararlanabiliyor. Üyelik kapsamında Hilton İstanbul Bomonti’den 12.00 – 22.00 saatleri arasında alacağınız tüm masaj ve bakımlarda %20 indirim uygulanıyor. Bu avantajların yanı sıra, otelin yiyecek-içecek mekanlarında %15 indirim, konaklamalarda %20 indirim ve 6 saate kadar ücretsiz kapalı otopark fırsatı sizleri bekliyor.

    Minimum 3 kişi ve üzeri grup üyeliklerinde %10 indirim uygulanan eforea Spa’da yenilenin ve kışa en iyi şekilde hazırlanın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.