DOLAR 32,4653
EURO 34,6927
ALTIN 2436,426
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bomonti’den yaza özel herkes için eğlence: Aile Paketi

    Hilton İstanbul Bomonti’den yaza özel herkes için eğlence: Aile Paketi
    02.08.2017
    A+
    A-

    Hilton İstanbul Bomonti’de yaz fırsatları bitmiyor! Süitte konaklayan Hilton misafirleri, Madame Tussauds, LEGOLAND Discovery Centre ve SEA LIFE’ta yüzde 25 indirim kazanıyor. Ayrıca eforea SPA sağlık kulübüne ücretsiz erişim hakkına da sahip olan süit misafirleri, sabah kahvaltısı, gün boyu atıştırmalık ve içeceklerin yanı sıra akşamları akşam büfesi ve ünlü Executive Lounge’a erişimin keyfini yaşıyor. Panoramik şehir ve Boğaz manzarası, giyinme odası, ayrı ofis alanı ve geniş oturma odası imkanı ise süitte konaklamanın diğer ayrıcalıkları arasında!

    Hilton İstanbul Bomonti, süitlerinde konaklayan misafirlerine şehirde eğlence dolu bir yaz hediye ediyor. Otelin 70 ile 500 m² arasında değişen, 6 farklı kategorideki 85 süitinden birinde konaklayan misafirler, Merlin Entertainments’ın İstanbul’daki merkezleri Madame Tussauds, LEGOLAND Discovery Centre ve SEA LIFE’ta da yüzde 25 indirime sahip oluyor.

    2 kişiden 8 kişiye kadar konaklama kapasitesine sahip süitler misafirlerine, Executive Lounge erişimi, yüksek katlarda panoramik şehir ve Boğaz manzaraları sunarken, eforea SPA’nın sağlık kulübüne de ücretsiz erişim imkanı sağlıyor.

    Gerçek Konforu Yaşayın

    Otelin 6 farklı kategorideki süitleri, her büyüklükteki aileye özel konaklama keyfi sunabiliyor. 3 kişilik bir aileyseniz 70 m2’lik Executive Suite ya da cumbalı salona sahip 85 m2 alanıyla Taksim Süit, sundukları geniş oturma odası, 2 ayrı banyo, özel giyinme alanı ve ofis ile ilk tercihlerinizden olabilir.

    Daha kalabalık bir aileyseniz, otelin yer aldığı semtten ismini alan Bomonti Süit, 115 m2genişliği ile size evinizin konforunu yaşatabilir. Ferah oturma odasının yanı sıra yemek masası ve küçük mutfağı da bulunan bu iki yatak odalı süit, 6 kişiye kadar misafir ağırlayabiliyor.

    Geniş ailenizle İstanbul’da keyifli zaman geçirmek istiyorsanız, 8 kişiye kadar misafir ağırlayabilen Ambassador Süit, 3 yatak odası, ayrı mutfak ve 10 kişilik yemek alanı sunarken, 500 m2’lik Kral Dairesi, sahip olduğu 2 yatak odası ve 2 ayrı salonu, tam donanımlı mutfağı, yemek salonu, fitness odası ve özel saunası ile 6 kişiye kadar lüks bir konaklama deneyimi vadediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.