DOLAR 32,5249
EURO 34,7456
ALTIN 2491,93
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bosphorus’ta gün batımından gece yarısına yüzerek ve dans ederek haftaya eşsiz ara verin

    Hilton İstanbul Bosphorus’ta gün batımından gece yarısına yüzerek ve dans ederek haftaya eşsiz ara verin
    01.08.2018
    A+
    A-

    Hilton İstanbul Bosphorus’un geçen yaz başlattığı, gün batımından gece yarısına kadar süren ve şehrin gece eğlencesi anlayışına bambaşka bir soluk getiren “Gece Yüzmeleri” bu yıl kaldığı yerden devam ediyor. 27 Temmuz Cuma günü itibariyle başlayan ve ikincisi 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek olan, şehrin yeşillikler içindeki en büyük otel havuzunda gerçekleşecek alternatif eğlence ile siz de haftaya eşsiz bir ara verin! Etkinlik tasarım platformu Gigology’nin yönetiminde gerçekleşecek partide hem dansın hem de gece yüzmesinin keyfini çıkaracaksınız.

    Hilton İstanbul Bosphorus, yaz aylarını şehirde geçirenler için kaçırılmayacak bir eğlence alternatifi olan “Gece Yüzmeleri” sezonunu açtı. 27 Temmuz itibariyle başlayan ve ikincisi de 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek, gün batımından gece yarısına kadar tatil hissini şehrin ortasında hissedeceğiniz etkinlikler serisi, haftaya eşsiz bir ara vermenizi sağlarken enerjinizi de yerine getirecek.

    İlki 27 Temmuz günü gerçekleşen etkinliğin 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek ikinci serisinde ünlü DJ’ler Ronin, Harun Elibolca ve A-Boogie’nin müzikleri eşliğinde misafirlerine İstanbul’un merkezinde tatil ruhunu yaşatacak. 20:00 – 24:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğe, özel kokteyl menüsü ile hafif ve lezzetli yiyecek menüsü de eşlik edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.