DOLAR 32,4474
EURO 34,7513
ALTIN 2435,804
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bosphorus’tan unutulmaz bir Anneler Günü

    Hilton İstanbul Bosphorus’tan unutulmaz bir Anneler Günü
    07.05.2019
    A+
    A-

    Hilton İstanbul Bosphorus, Anneler Günü’nde her şeyin en güzelini hak eden anneler için birbirinden lezzetli ve keyifli etkinliklere imza atıyor. Eşsiz manzarasıyla büyüleyen Bosphorus Terrace Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde “Anneler Günü Brunch’ı” ve KidsNook Masal Akademisi işbirliğiyle düzenlenen “Anne Çocuk Etkinlikleri” ile annenize unutamayacağı bir Anneler Günü yaşatabilirsiniz.

    Aileler için konaklamayı sıra dışı bir deneyime dönüştüren Hilton İstanbul Bosphorus, Anneler Günü’nde çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir gün yaşamak isteyen tüm anneler için birbirinden keyifli ve lezzetli etkinlikler düzenliyor. Hilton İstanbul Bosphorus’un manzarası ile büyüleyen mekanı Bosphorus Terrace Restaurant’ta 12:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek Anneler Günü Brunch’ı geleneksel Türk yemeklerinden, zeytinyağlılara, salatadan tatlılara kadar zengin çeşitliliği ile göz dolduracak. Canlı müzik performanslarının da eşlik edeceği brunch’ta, dilerseniz annenizle doyasıya dans etmenin keyfini de yaşayabilirsiniz.

    Hilton İstanbul Bosphorus’un, Anneler Günü Brunch’ının bir diğer sürprizi ise KidsNook Masal Akademisi işbirliği ile düzenlenen “Anne Çocuk Etkinliği” olacak. Annelerin ve çocukların birlikte keyifli ve eğlenceli zaman geçirmesine olanak sağlayacak “KidsNook ile Anne Çocuk Etkinliği”, 13:30-14:30 saatleri arasında Şadırvan Teras’ta gerçekleşecek.

    Çocukların anneleriyle birlikte katılabileceği KidsNook masal anlatımı, interaktif bir masal deneyimi yaşatırken; masalın sonunda anne ve çocukları sürpriz hediyeler bekleyecek. Yine anne ve çocukların birlikte katılabileceği grup oyunlarının da yer alacağı etkinlikte , Anneler Günü temalı ürünler oluşturulacak; saksı boyama ve çiçek ekimi gibi bahçe oyunlarıyla çocuklar doğayla iç içe bir gün geçirme fırsatı yakalayacak. “KidsNook ile Anne Çocuk Etkinliği”, Anneler Günü Brunch’ına katılan tüm misafirlere açık olacak.

    Alkolsüz sıcak ve soğuk içeceklerin dahil olduğu brunch’ın kişi başı fiyatı 245 TL olacak. Otopark ücretinin alınmayacağı Anneler Günü Brunch’ına 0-3 yaş arasındaki çocuklar ücretsiz, 3-6 yaş arasındaki çocuklar ise % 50 indirimli olarak katılabilecek.

    Bu çok özel gün için Hilton İstanbul Bosphorus’un kuaförü ve SPA’sı da annelere özel %25 indirim uygulayacak. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 315 60 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.