DOLAR 32,4857
EURO 34,7938
ALTIN 2496,208
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bosphorus’un gözde mekanı Lalezar’da taş plak ve canlı müzik akşamları

    Hilton İstanbul Bosphorus’un gözde mekanı Lalezar’da taş plak ve canlı müzik akşamları
    15.04.2019
    A+
    A-
    Hilton İstanbul Bosphorus’un içinde yer alan ve açıldığı günden bu yana siyaset, basın ve sanat camiasından birçok ünlü ismi ağırlayan Lalezar Meyhanesi, farklı müzik konseptleriyle misafirlerine keyifli akşamlar yaşatmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları “Gramofon Akşamları” ile taş plaktan çıkan ezgilerle özlenen geleneksel meyhane kültürünü günümüze taşıyan Lalezar, Cuma akşamları ise misafirlerini canlı fasıl performansı eşliğinde ağırlıyor. Cumartesi akşamları ise canlı müzik keyfi ve lezzet şöleni “Ege’nin İki Yakasından Ezgiler” ile devam ediyor.
    Türkiye’nin ilk beş yıldızlı uluslararası oteli Hilton İstanbul Bosphorus’un favori mekanlarından Lalezar Meyhanesi, “Gramofon Akşamları” konsepti ile Çarşamba akşamlarına keyif katıyor. Meyhane kültürün seven dostlarınızla arayı kapatabileceğiniz, sıcak sohbetlerinize keyif katacak şık atmosferi ile Lalezar, Nisan ayı boyunca her Çarşamba akşamı taş plaktan çıkan ezgilerle de sizi adeta zamanda büyülü bir yolculuğa çıkaracak.
    Zeki Müren’den, Müzeyyen Senar’a birçok önemli sanatçının eserlerinin taş plak ayrıcalığı ile sohbetlerinize eşlik edeceği Gramofon Akşamları’nda, hem kaliteli müziğe hem de Hilton İstanbul Bosphorus’un deneyimli şefleri tarafından hazırlanan taze ve yerel lezzetlere doymak mümkün. Lalezar Meyhanesi, misafirlerine ana yemekli ve ana yemeksiz iki farklı set menü seçeneği de sunuyor.
    Meze tutkunları için soğuk ve sıcak mezelerden oluşan set menünün soğuk başlangıçları arasında “kabak ve ceviz tarator”, “çiroz ve salatalık turşusu”, “sinkonta balkabağı” ve “biberli ve tereyağlı yoğurtlu ıspanak” yer alırken; “şakşukalı ızgara kasap köfte”, “karides mantı” ve “Sakarca mücver” menünün sıcak mezelerini oluşturuyor.
    Ana yemekli menüde ise mezelerini “lakerda” ve “domatesli zahter” gibi özel lezzetlerle çeşitlendiren Lalezar, ara sıcaklarda “patlıcan tempura”, “kalamar tava” gibi lezzetlere de yer veriyor. Ana yemek seçiminde ise beyaz et sevenler için “ızgara deniz levreği ve jumbo karides” veya kırmızı et tercih edenler için “kuzu pirzola, sığır madalyon” gibi çok özel lezzetler bulunuyor. En az iki kadeh yerli içkinin dahil olduğu Lalezar’ın set menüleri 150 TL’den başlayan fiyat seçenekleriyle sunuluyor.
    Pazar hariç her gün 19:00’dan itibaren misafirlerini ağırlayan Lalezar Meyhanesi, Çarşamba günleri taş plak ezgileri eşliğinde kaliteli bir akşam geçirmek isteyenleri ağırlarken, Cuma günü canlı fasıl müziği dinlemek, Cumartesi akşamları ise Ege’nin iki yakasından ezgiler eşliğinde eğlenmek isteyen tüm meyhane kültürü tutkunlarını bekliyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.