DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bosphorus’un gözdesi Lalezar “Yeşilçam Geceleri” ile nostaljiye davet ediyor

    Hilton İstanbul Bosphorus’un gözdesi Lalezar “Yeşilçam Geceleri” ile nostaljiye davet ediyor
    12.03.2019
    A+
    A-

    Açıldığı günden bu yana siyaset, basın ve sanat camiasından birçok ünlü ismi ağırlayan Hilton İstanbul Bosphorus’un gözde mekanı Lalezar, 14-15 Mart günlerinde misafirlerine “Yeşilçam Geceleri” konseptiyle nostalji yüklü bir lezzet şöleni yaşatmaya hazırlanıyor. Bir döneme damgasını vuran Yeşilçam film müziklerinin keyifli sohbetlere eşlik edeceği, kişi başı 150 TL’den başlayan bu iki özel gece, dostlarla arayı kapatmanız için de en güzel vesile…

    Türkiye’nin ilk beş yıldızlı uluslararası oteli Hilton İstanbul Bosphorus’un favori mekanlarından Lalezar, 14-15 Mart tarihlerinde gerçekleştireceği “Yeşilçam Geceleri” ile misafirlerine keyifli iki akşam yaşatmaya hazırlanıyor. Saat 20:00’den itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan mekanın birbirinden lezzetli meze ve yemeklerine, nostalji yüklü Yeşilçam şarkıları eşlik edecek. “Yeşilçam Geceleri” için Cuma akşamını tercih edenler ise, bir döneme damgasını vuran şarkıları, canlı fasıl ekibinin muhteşem performansıyla dinleme fırsatını yakalayacaklar.

    Farklı tercihlere hitap eden set menülerin sunulacağı Lalezar Meyhanesi’nde, taze ve yerel ürünlerle hazırlanan meyhane kültürünün geleneksel lezzetleri yer alacak. Yoğurtlu ıspanak, balkabağı sinkonta, çiroz, karides mantı Sakarca mücver, kasap köfte ve şakşuka gibi birbirinden lezzetli soğuk ve sıcak mezelerin yer aldığı menünün tatlı seçeneği ise künefe ve mevsim meyveleri olacak. İki kadeh yerli içeceğin dahil olduğu, soğuk ve sıcak mezelerden oluşan set menünün fiyatı 150 TL; limitsiz yerli içeceğin dahil olduğu set menünün fiyatı ise 185 TL olacak.

    15 kişi ve üzeri arkadaş gruplarına özel bir indirimin de uygulanacağı Yeşilçam Geceleri’nde, arzu eden misafirler Lalezar’ın fiks menüsünü ya da A La Carte menüsünden dileğini de seçebilecekler. Ana yemeğin ve sınırsız yerli içeceğin dahil olduğu fiks menünün fiyatı KDV hariç 245 TL.

    Yeşilçam sinemasında önemli bir yeri olan ve aralarında “Üç Arkadaş”, “Turist Ömer”, “Ahh Güzel İstanbul”, “Hırsız” ve “Kalbimin Şarkısı”nın da bulunduğu onlarca sinema filminde favori buluşma mekanı olarak kullanılan Hilton İstanbul Bosphorus’un “Yeşilçam Geceleri”, dostlarla arayı kapatmanız için de en ideal seçim.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.